Puno se promijenila

Zavodljiva Angelina Jolie mlađe generacije ovako je izgledala na početku karijere u filmu koji ju je proslavio

Megan Fox (Foto: Profimedia) Megan Fox (Foto: Profimedia) profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox (Foto: Profimedia) Megan Fox (Foto: Profimedia) Megan Fox (Foto: Instagram) Megan Fox (Foto: Instagram) Megan Fox (Foto: Getty) Megan Fox (Foto: Instagram) Megan Fox (Foto: Profimedia) Megan Fox (Foto: Profimedia) Megan Fox (Foto: Profimedia) Megan Fox (Foto: Profimedia) +0 Megan Fox (Foto: Instagram) Galerija

Glumica Megan Fox proslavila je 33. rođendan.

Slavna ljepotica koju su mnogi nazivali Angelinom Jolie mlađe generacije, Megan Fox, proslavila je 33. rođendan.

Pogledaj i ovo Claudia Alende (Foto: Instagram) Miss Bum Bum Izazovnu glumicu zvali su najseksi ženom svijeta, no pojavila se konkurencija: Koja je crnka ljepša?

Crnka koja je svojom pojavom počela zavoditi 2007. godine kada se pojavila u spektaklu "Transformeri" u kojem je glumila djevojku u koju je zaljubljen Shia LeBouf, danas je požrtvovna majkaTom ulogom lijepa Megan postala je miljenica publike, a njezin specifičan i zavodljiv izgled osigurali su joj brojne modne kampanje. 

Čini se da se Megan specijalizirala za uloge krhkih, no buntovnih ljepotica u akcijskim filmovima i spektaklima, pa je tako 2009. ponovno glumila u nastavku "Transformera", no taj se put za ulogu morala udebljati 5 kilograma, što joj je navodno bio veliki problem. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Follow for more 👇 @MEEGFOX🔥🐯🔥 • • • #megan #meganfox #meganfoxdoll #meganfoxhot #meganfoxsexy #meganfoxedit #meganfoxbody #meganfoxface #actress #hot #hollywood #star #hollywoodstar #hollywoodactress #doll #jennifersbody #transformers #movie #moviestar #style #thenativetiger

Objavu dijeli MEGAN FOX (@meegfox)

Osim prigovaranja zbog dobivene kilaže, Megan je u intervjuima izjavljivala kako je raditi s redateljem "Transformera" Michaelom Bayom isto kao i raditi pod Hitlerom. Navodno je zbog takva stava otpuštena s projekta snimanja trećeg nastavka, a otkaz joj je uručio ni manje ni više nego veliki – Steven Spielberg, producent filma. 

Iako je postala vrlo prepoznatljiva, svoj uspjeh Megan nije mogla zahvaliti dobrim ulogama i sjajnim filmovima, već prije svom izazovnom izgledu. Njezin sljedeći film, prvi nakon "Transformera", bio je "Jonah Hex", koji je unatoč scenaristu oskarovcu – proglašen najgorim filmom godine

Loš slijed filmova nastavio se, pa je Megan bok uz bok Mickey Rourkeu glumila u "Passion Play", još jednom podbačaju. Kako joj karijera nije kretala u pravom smjeru, Megan se morala osloniti na svoje lijepo lice i skladnu figuru pa je počela glumiti u glazbenim spotovima i skidati se za editorijale donjeg rublja. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@fredericks_hollywood

Objavu dijeli Megan Fox (@meganfox)

Iako je često bila golišava, u privatnom životu Megan je bila – čedna i posvećena obiteljskom životu.

Još davne 2004. je stupila u vezu s glumcem Brianom Austinom Greenom, koji je od nje bio stariji 12 godina, par se zaručio 2006., a 2009. razvrgli su zaruke. Ipak, par nije mogao dugo ostati razdvojen, pa su se ipak vjenčali 2010. 

Sreća nije dgo potrajala jer je razvod došao 2015. godine. Ni to što legalno više nisu bili bračni par nije ih spriječilo u tome da naprave svojeg trećeg sina 2016. godine.

Kako je više od deset godina provela s istim muškarcem, za Megan se ne može reći kako joj pristaje slika seksi i raskalašene ljepotice kakvom je mediji često prikazuju. U jednom je intervjuu Megan spomenula i kako generalno ne vjeruje muškarcima te se nikada ne bi mogla seksati s nekime koga ne voli, no istovremeno je naglasila i kako se smatra biseksualkom te da je uvjerena kako sva ljudska bića osjećaju privlačnost prema oba spola. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Follow for more 👇 @MEGANFOXFIRE🔥🐯🔥 • • • #megan #meganfox #meganfoxdoll #meganfoxhot #meganfoxsexy #meganfoxedit #meganfoxbody #meganfoxface #actress #hot #hollywood #star #hollywoodstar #hollywoodactress #doll #jennifersbody #transformers #movie #moviestar #style #thenativetiger

Objavu dijeli MEGAN FOX (@meegfox)

Ova lijepa glumica mnogo puta tijekom godina našla se na udaru kritika javnosti i medija zbog plastičnih operacija koje su joj promijenile izgled lica. Stare fotografije glumice otkrivaju kako je dosta toga uređivala na sebi, no žalosno je to što je i prije operacija izgledala fantastično.

U svakom slučaju, ova lijepa živi mirnim i povučenim životom požrtvovne majke, a skidanje pred automobilima koji se pretvaraju u robote ostavila je daleko u svojoj prošlosti. Još da to učini i s botoksom, i neće joj biti kraja.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Lushtaku (Foto: Profimedia) Heidi Lushtaku (Foto: Profimedia) Heidi Lushtaku (Foto: Instagram) Heidi Lushtaku (Foto: Instagram) +5 Heidi Lushtaku (Foto: Instagram) Celebrity Manekenki u Cannesu ispala bradavica, a tek onda je uslijedio šok - fotografima pokazala srednji prst

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene