Megan Fox priznala je kako nije imala pojma tko je njezin suprug Brian Austin Green kad su se upoznali.

Galerija


Glumac Brian Austin Green najpoznatiji je po ulozi "zločestog dečka" u nekadašnjoj hit seriji "Beverly Hills, 90210".

Vezani članci Serija Beverly Hills, 90210 - 1 Zvijezda kultne serije progovorila o hrabroj borbi kolegice: "Znam da će se nastaviti boriti koliko može" Tina Louise Javno je izjavio da misli da će se pomiriti s bivšom, ali je opet uhvaćen s ljepoticom koja obožava tetovaže i golišave fotke

Kultna serija 90-ih godina od Briana je napravila zvijezdu, no ipak nisu svi znali tko je on. Na primjer, njegova sadašnja supruga Megan Fox priznala je kako nije imala pojma tko je Brian, jer nikada nije pogledala seriju, a tako je ostalo sve do danas.

"Kad smo se upoznali, Megan mi je rekla da sličim Justinu Timberlakeu. Odrasla je uz 'N Sync, no njezina starija sestra je bila veliki obožavatelj serie", otkrio je 45-godišnji glumac časopisu People za svoju suprugu s kojom ima trojicu sinova. Brian će ove godine ponovno utjeloviti lik Davida Silvera u remakeu kultne serije koji je zakazan za kolovoz.

Podsjetimo, Megan je Briana upoznala 2004. godine na setu serije "Hope & Glory" koja je bila čisti promašaj. Ona je tada imala svega 18 godina, dok je on imao 30.

"Progonila sam Briana i govorila o moj bože, moram biti s tobom. Ti nisi prijetnja, ti nisi netko tko će mi izazvati probleme. Ipak, morala sam ga uvjeriti da sam odgovornija nego što sam tada bila i da imam puno toga za donijeti na stol osim činjenice da imam 18 godina", jednom je prilikom izjavila Megan koja je u to vrijeme izgledala nešto drugačije nego danas, jer tada još nije napravila operacije koje su ju učinile jednom od najseksi žena u Hollywoodu. No, i prije toga bila je vrlo atraktivna.

Tri godine kasnije par se zaručio, no 2009. godine odlučili su se za prekid. Nakon nekoliko mjeseci odvojenosti shvatili su da ne mogu jedno bez drugoga pa su 2010. godine obnovili zaruke te se iste godine vjenčali na privatnoj ceremoniji na egzotičnom otočju Maui.

Ipak, 2015. godine glumica je predala papire za razvod, a par je u to vrijeme već imao dvojicu sinova. Oboje su se povukli iz javnosti, a onda je uslijedilo pravo iznenađenje za obožavatelje prelijepe glumice.

Naime, u travnju 2016. godine Megan se na crvenom tepihu u Las Vegasu pojavila s trudničkim trbuhom, a javnost je danima nagađala tko je otac trećeg djeteta. Pogađate, bio je to Brian s kojim se glumica pomirila u strogoj tajnosti te je na kraju povukla zahtjev za rastavom.