Glumica Megan Fox nekoć je nosila titulu najseksi žene svijeta, a onda su joj mnogi počeli zamjerati silne plastične operacije i zatezanja lica kojima se podvrgla.

Galerija


GlumicaMegan Foxnekoć je nosila titulu najseksi žene svijeta, a onda su joj mnogi počeli zamjerati silne plastične operacije i zatezanja lica kojima se podvrgla

Vezani članci Machine Gun Kelly Nekima je teško povjerovati da baš on ljubi jednu od najseksi žena na svijetu, a svima je zanimljiva i ova nova frizura Machine Gun Kelly On je novi dečko jedne od najljepših glumica, ona je zbog njega ostavila muža s kojim ima troje djece

Nekoliko godina su je uzastopce svrstavali na top-liste najljepših žena svijeta, a ova mlađahna dvojnica Angeline Jolie kako su je znali nazivati, odjednom je iz seks-simbola postala omiljena meta tračeva tabloida. Naime, ljepoticu su počeli žestoko napadati da se botoksom i zatezanjima lica izdeformirala, tj. da je svoju prirodnu ljepotu pretvorila u plastiku. 

Glumica nikada nije odgovorila na takve napade, a sudeći prema njezinim najnovijim fotografijama jedino što mi možemo zaključiti je da je lijepa bila i ostala. Iako se na Meganinom licu mogu primijetiti neke promjena koje su moguće nastale zbog intervencija estetskih kirurga, još uvijek se radi o prvoklasnoj ljepotici koja oduzima dah svojom pojavom. 

Ova zanosna crnka vitkog struka, izražajnih plavih očiju i skladnih oblina, oduševila je obožavatelje svojom pojavom čim su je prvi puta ugledali na velikom platnu kinodvorana, no posljednjih godina se povukla iz svijeta filma i posve je posvećena svojoj obitelji. 

Vamp izdanje naše Sandre Perković ostavit će vas bez daha: Ovakav dekolte još nismo vidjeli...