Megan Fox i Machine Gun Kelly potvrdili su da su u vezi prošle godine u lipnju. Glumica je zbog glazbenika ostavila supruga Briana Austina Greena.

Galerija


Megan Fox i Machine Gun Kelly javnosti su obznanili da su zaljubljeni prošle godine u lipnju. I iako mnogima još nije jasno kako su se njih dvoje naizgled nespojivih spojili, oni se već mjesecima ne odvajaju jedno od drugoga, a izljeve nježnosti bez problema iskazuju i pred paparazzima.

Vezani članci Megan Fox i Machine Gun Kelly Tijesni korzet koji je nosila zasjenila je jedna čudna stvar na njezinu dečku, teško je to ne primijetiti, ne viđa se često Megan Fox, Machine Gun Kelly Dok se raspravlja je li ovo što ima na sebi uopće haljina, neki su na ovoj fotki primijetili nešto sasvim drugo

Ovoga su puta snimljeni u još jednom izlasku u nizu, a Megan je zbog crvenog kaputa i topa koji joj je otkrivao trbuh bila u centru pažnje. Machine je pak pažnju privlačio novom bojom kose. Samo par dana poslije ružičastih nijansi, odlučio se za tonove zelene.

Fotografe koji su ih pratili u stopu nisu izbjegavali.

Megan je zbog Machine ostavila supruga Briana Austina Greena poslije 10 godina braka, a s njim ima i troje djece. Machine, čije je pravo ime Richard Colson Baker, ima 12-godišnju kćer.

Par se prvi puta službeno pojavio na dodjeli American Music Awards gdje je Megan otkrila i tetovažu posvećenu svojoj novoj ljubavi.

Rijetko tko zna kako izgleda sin Dine Merlina: Dio je njegovog menadžerskog tima, ali izbjegava javnost

Maja Šuput raznježila sve novom fotkom sina iz rodilišta, snimkom dala do znanja i što joj iskreno treba