zaljubljeni do ušiju

Podigli prašinu svojom vezom, a sada objavili i prvu zajedničku fotku: "Čekao sam cijelu vječnost da te nađem"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Megan Fox i reper Machine Gun Kelly tjednima su već u vezi, a o tome da su zajedno krenule su glasine nakon što je ona objavila da se rastaje od Briana Austina Greena.

Machine Gun Kelly i Megan Fox na društvenim su mrežama prvi put objavili zajedničku fotografiju. Reper je na svom Instagramu objavio selfi na kojem pozira sa svojom djevojkom, a u kratkom je vremenu dobio preko milijun lajkova.

Pogledaj i ovo Megan Fox - 5 treba li joj sve to? Rukama je skrivala grudi jer je prekasno shvatila da haljina ispod koje se sve vidi i nije bila najbolji odabir za večeru

"Čekao sam čitavu vječnost da te ponovno pronađem", napisao je u opisu crno-bijele fotke.

Glasine o njihovoj vezi krenule su u svibnju ove godine, kada je Brian Austin Green potvrdio da su se on i Megan rastali nakon 10 godina braka.

Novopečeni par prošlog je tjedna dao i prvi zajednički intervju, a prisjetili su se i prvog susreta. "Znala sam da će mi se nešto ludo dogoditi na snimanju novog filma čim sam njega ugledala. Nisam bila sigurna još o čemu se točno radi, no odmah sam osjetila nešto između nas", ispričala je Megan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

waited for eternity to find you again ... 🔪💫❤️🔪

A post shared by the Blonde Don (@machinegunkelly) on

Meganini prijatelji medijima su ispričali kako je glumica presretna u novoj vezi, no previše detalja nisu otkrivali. Još ga nije upoznala s djecom koju ima s Brianom Austinom Greenom, a njezini prijatelji ističu kako je oprezna po pitanju svega jer ne želi zbuniti djecu sa svime što se događa posljednjih tjedana.

Brian Austin Green je teško prihvatio rastavu od Megan Fox, no i on je pronašao novu ljubav. Nedavno je potvrdio vezu s australskom manekenkom Tinom Louise, s kojom su ga paparazzi uhvatili u nekoliko navrata na spoju u Los Angelesu.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Agdal (Foto: Instagram) Nina Agdal i Jack Brinkley (Foto: Instagram) Nina Agdal i Leonardo DiCaprio (Foto: Profimedia) +0 Nina Agdal (FOTO: Instagram) Celebrity Nekad su je ismijavali, no ova ljepotica iz svega se uzdigla te ponosno pokazuje tijelo na kojem joj mnogi zavide

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene