Megan Fox i Brian Austin Green žive odvojeno jer zajednički život za njih jednostavno nije moguć.

Galerija


Jedna od najljepših holivudskih glumica Megan Fox i njezin suprug, glumac i zvijezda serije "Beverly Hills 90210"  Brian Austin Green navodno već mjesecima ne žive zajedno, prenose američki mediji.

Vezani članci Tina Louise, Brian Austin Green Potvrdio da je sreću našao u zagrljaju tetovirane ljepotice koja voli objavljivati golišave fotke, a od njega je mlađa 16 godina Tina Louise Tko je ljepotica s tetovažama koja je osvojila zgodnog glumca ubrzo nakon bračnog brodoloma o kojem svi pričaju?

Naime, 33-godišnja glumica snimljena je bez vjenčanog prstena na ruci kada je izašla u kupnju, a nedavno su zajedno viđeni kako predaju djecu jedno drugome na parkiralištu u Los Angelesu, pa su svi zaključili da nisu zajedno u kućnoj karanteni jer je svatko otišao svojim putem 

Unatoč tome navodno se ne planiraju razvesti nakon 10 godina braka i zajedno su odlučili odgajati trojicu svojih sinova. 46-godišnji Brian živi u Malibuu, a Megan u Calabasasu i smatraju da je tako za njih najbolje.

"Meghan i Brian jako se vole, ali jednostavno ne mogu živjeti zajedno. Mjesecima žive odvojeno, tako je bilo mnogo prije nego što je počela pandemija. I ni u jednom trenutku nisu se planirali razvesti. U braku su prolazili kroz teška vremena, ali nekako su ih svaki put uspjeli riješiti, a njihovi se prijatelji nadaju da će i ovaj put biti tako", izjavio je anonimni izvor za The Sun.

Megan i Brian zajedno su od 2004. godine, počeli su izlaziti kada je njoj bilo samo 18 godina, a on je imao 30. Prvi put prekinuli su 2009. godine, a pomirili su se i vjenčali godinu dana kasnije. No 2015. godine ponovno su se razdvojili i Megan je podnijela zahtjev za razvodom, ali ubrzo su se ponovno pomirili, a u međuvremenu su dobili i trojicu sinova, koje odgajaju poprilično liberalno.

Od slatkice do žene koja iza sebe ima 3 propala braka, a za sve su krivi poroci kojima se odala već s 14 godina