Odalo ih prstenje

Već mjesecima žive odvojeno, ali razvod im nikako nije u planu jer se unatoč problemima jako vole?

Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Brian Austin Green (Foto: Youtube Screenshot) Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Megan Fox, Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Megan Fox, Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Megan Fox, Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Megan Fox, Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) +0 Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Galerija

Megan Fox i Brian Austin Green žive odvojeno jer zajednički život za njih jednostavno nije moguć.

Jedna od najljepših holivudskih glumica Megan Fox i njezin suprug, glumac i zvijezda serije "Beverly Hills 90210"  Brian Austin Green navodno već mjesecima ne žive zajedno, prenose američki mediji.

Pogledaj i ovo Brian Austin Green Čestitke! Bivši suprug jedne od naljepših žena na svijetu pohvalio se lijepom novosti u svom životu!

Naime, 33-godišnja glumica snimljena je bez vjenčanog prstena na ruci kada je izašla u kupnju, a nedavno su zajedno viđeni kako predaju djecu jedno drugome na parkiralištu u Los Angelesu, pa su svi zaključili da nisu zajedno u kućnoj karanteni jer je svatko otišao svojim putem 

Unatoč tome navodno se ne planiraju razvesti nakon 10 godina braka i zajedno su odlučili odgajati trojicu svojih sinova. 46-godišnji Brian živi u Malibuu, a Megan u Calabasasu i smatraju da je tako za njih najbolje.

"Meghan i Brian jako se vole, ali jednostavno ne mogu živjeti zajedno. Mjesecima žive odvojeno, tako je bilo mnogo prije nego što je počela pandemija. I ni u jednom trenutku nisu se planirali razvesti. U braku su prolazili kroz teška vremena, ali nekako su ih svaki put uspjeli riješiti, a njihovi se prijatelji nadaju da će i ovaj put biti tako", izjavio je anonimni izvor za The Sun.

Megan i Brian zajedno su od 2004. godine, počeli su izlaziti kada je njoj bilo samo 18 godina, a on je imao 30. Prvi put prekinuli su 2009. godine, a pomirili su se i vjenčali godinu dana kasnije. No 2015. godine ponovno su se razdvojili i Megan je podnijela zahtjev za razvodom, ali ubrzo su se ponovno pomirili, a u međuvremenu su dobili i trojicu sinova, koje odgajaju poprilično liberalno.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene