Ljubavi dali novu šansu

Poznata ljepotica s bivšim planira dijete: "Voljeli bi imati curicu"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prije dvije godine Megan Fox je podnijela zahtjev za rastavom, no ona i glumac Brian Austin Green su se odlučili pomiriti.

Megan Fox i glumac Brian Austin Green ljubavi su odlučili dati novu šansu. Slavni par ponovno je zajedno, a planiraju čak i četvrto dijete. "Razgovarali smo o tome i voljeli bismo imati kćer. Dogodilo mi se da imam četiri sina i to mi nije dovoljno. Velika mi je želja dobiti curicu", izjavio je 43-godišnji glumac Brian Austin Green.

Pogledaj i ovo Brian Austin Green i Sharna Burgess - 1 Ludo zaljubljeni! Bivši suprug jedne od najljepših žena na svijetu sreću je pronašao s plesačicom s kojom će uskoro dobiti dijete

S bivšom 48-godišnjom Vanessom Marci ima 15-godišnjeg sina Kassiusa, a sa suprugom 31-godišnjom Megan Fox četverogodišnjeg sinove Noaha, trogodišnjeg Bodhija i devetomjesečnog Journeyja. Zvijezda "Beverly Hillsa" s lijepom glumicom u braku je od 2010. godine. "Nikad se nisu prestali voljeti i nikada neće prestati biti predani roditelji svojim sinovima', rekao je svojedobno  prijatelj glumice nakon što je u javnost iscurila informacija o njihovom razvodu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene