Megan Fox iznenadila je svijet kada je otkrila trudnički trbuščić na crvenom tepihu. Svi su se zapitali tko je otac?


Glumica Megan Fox iznenadila je cijeli svijet kada se pojavila na crvenim tepihu CinemaCona u uskoj haljinici, koja je ocrtavala njezin trudnički trbuščić. Treća trudnoća, no tko je otac? Pitao se to cijeli svijet, a njezini prijatelji ubrzo su razjasnili situaciju.

Vezani članci Megan Fox Brian Austin Green (Foto: Getty) Njezin 12 godina stariji suprug bio je ogromna faca kad su se upoznali, no ona nije imala pojma tko je Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Nakon što je ona zatražila razvod, par je napravio treće dijete, a danas su sretniji no ikad

Naime, Fox čeka treće dijete sa bivšim suprugom, Brianom Austinom Greenom. Iako je prije nekoliko mjeseci objavila da se planira rastati od njega, čini se da će razvod biti stavljen na čekanje. Naime, stiže im treće dijete.

Iako trudnoća, kažu izvori bliski paru, nije bila planirala, oboje su bili presretni kad su saznali da će opet postati roditelji. Megan i Brian imaju već dva dječaka, sinove Noaha i Bodhija. 'Naravno da je Brian otac. Nikad se nisu prestali voljeti i nikada neće prestati biti predani roditelji svojim sinovima', rekao je prijatelj glumice.