Megan Fox iznenadila je svijet kada je otkrila trudnički trbuščić na crvenom tepihu. Svi su se zapitali tko je otac?


Glumica Megan Fox iznenadila je cijeli svijet kada se pojavila na crvenim tepihu CinemaCona u uskoj haljinici, koja je ocrtavala njezin trudnički trbuščić. Treća trudnoća, no tko je otac? Pitao se to cijeli svijet, a njezini prijatelji ubrzo su razjasnili situaciju.

Vezani članci Megan Fox i Machine Gun Kelly Prstenom s velikim dijamantom potaknula glasine o zarukama s reperom zbog kojeg je ostavila supruga nakon 10 godina braka Sharna Burgess - 1 Atraktivna plesačica potvrdila vezu s poznatim glumcem fotkom s odmora, on prvo s njom nije htio ni na spoj

Naime, Fox čeka treće dijete sa bivšim suprugom, Brianom Austinom Greenom. Iako je prije nekoliko mjeseci objavila da se planira rastati od njega, čini se da će razvod biti stavljen na čekanje. Naime, stiže im treće dijete.

Iako trudnoća, kažu izvori bliski paru, nije bila planirala, oboje su bili presretni kad su saznali da će opet postati roditelji. Megan i Brian imaju već dva dječaka, sinove Noaha i Bodhija. 'Naravno da je Brian otac. Nikad se nisu prestali voljeti i nikada neće prestati biti predani roditelji svojim sinovima', rekao je prijatelj glumice.