razočarali su je

Pokazala zavidnu figuru pa se zaklela da više neće biti s muškarcima: "Mogu se zamisliti da pred oltar idem sa ženom"

Megan Barton-Hanson (Foto: Instagram) Megan Barton-Hanson (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Barton-Hanson (Foto: Instagram) Megan Barton-Hanson (Foto: Instagram) Megan Barton-Hanson (Foto: Instagram) Megan Barton-Hanson (Foto: Instagram) Megan Barton-Hanson (Foto: Instagram) +0 Megan Barton-Hanson (Foto: Profimedia) Galerija

Megan Barton Hanson ljubila je nekoliko muškaraca posljednjih godina, no svi su je razočarali. Sada je povezuju s kolegicom.

Britanska zvijezda reality showa "Love Island", Megan Barton Hanson, na Instagramu je pokazala svoju nevjerojatnu figuru dok je pozirala na ljetovanju u Turskoj, a 26-godišnja ljepotica za plažu se sredila kao da je na modnoj pisti.

Pogledaj i ovo Ruby Mae (Foto: Profimedia) Nije išlo Nogometaš prekinuo s ljepoticom u koju su svi gledali na Svjetskom prvenstvu u Rusiji

Prije nekoliko se mjeseci hvalila kako je vezi s milijunašem Harryjem Fennerom, no ubrzo nakon toga otkrila je njegovu tajnu. Starleta je otkrila kako joj je dečko lagao od prvoga dana, a skrivao joj je da je već oženjen i to od prošle godine. 26-godišnja ljepotica za kojom uzdišu muškarci diljem svijeta istaknula je kako nije imala druge opcije osim da prekine s njim. Prije njega je ljubila Wesa Nelsona i Eyala Bookera, a sada se zaklela kako više neće nikada biti u vezi s muškarcem.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🏝@seamebeach

A post shared by M E G A N 🦋 (@meganbartonhanson_) on

Priznala je kako se vidi u vezi sa ženom, a fanovima je na Instagramu sve ispričala. "Nakon veze s djevojkom zaključila sam kako definitivno ne želim biti više s muškarcima. S djevojkom je drugačija dinamika i to je nešto što dosad nisam iskusila. Mogu se zamisliti da pred oltar idem sa ženom", ispričala je reality zvijezda.

Megan britanski mediji povezuju s kolegicom Chelcee Grimes, a djevojke posljednjih dana sve više vremena provode zajedno.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene