Megan Barton-Hanson pokazala dubok dekolte i prorez na haljini.

Galerija


Britanska manekenka Megan Barton-Hanson bila je zvijezda večeri londonskog partija reality showa "The Celebs Go Dating Screening", koji je održan u jednom poznatom noćnom klubu, i to zahvaljujući odvažnoj kombinaciji koju je odlučila odjenuti.

Vezani članci Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Profimedia) Poznata manekenka "gradom koji ne spava" prošetala grudi koje su zamalo ispale iz haljine Tina Kunakey (Foto: Profimedia) Prije 5 mjeseci dobila je kćer s 30 godina starijim glumcem, a sad pažnju plijeni nikad većim dekolteom

Mišljenja o crvenoj haljini u kojoj se pojavila poprilično su podijeljena, no većina se složila kako je 25-godišnjakinja ovog puta pretjerala s dekolteom, ali i krojem koji je na trenutke jasno otkrivao njezino donje rublje. 

Megan se proslavila 2018. godine nakon sudjelovanja u britanskom reality showu "Love Island" i zapravo od tada ne prestaje dizati prašinu u svijetu šoubiza. Naslovnice tabloida punila je vezom s kolegom iz showa Wesom Nelsonom, kao i prekidom te veze. Bez suzdržavanja progovora o vlastitoj seksualnosti, suočava se, ali i sukobljava zbog negativnih komentara koje dobiva na društvenim mrežama.

Prije sudjelovanja u realityju bavila se manekenstvom, a danas se kao gošća pojavljuje u brojnim televizijskim emisijama i intervjuima najčitanijih medija. Potvrdila je kako je biseksualka nakon prekida s Wesom i priznala kako je izlazila sa ženama u prošlosti.

Britanci će je uskoro imati priliku gledati u showu "Celebs Go Dating".

Njihovu braku svi se čude, ali nisu ih uzdrmali ni zlobni komentari na račun razlike u godinama