Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Kada je Harry upoznao Sally' (org. When Harry Met Sally) romantična je komedija koja je već prešla u filmski klasik. A kako izgledaju glavni akteri nakon toliko godina? Imamo fotke!


Slavni glumci 52-godišnja Meg Ryan koja je glumila vječnu slatkicu i romantičarku, te 66-godišnja glumačka legenda Billy Crystal okupili su se kako bi zajedno proslavili 25 godina od filma 'When Harry Met Sally'.

Billy Crystal u intervjuu otkriva priču o lažnom orgazmu Meg Ryan

Vezani članci Meg Ryan Holivudsku glumicu opsjednutu botoksom dugo nismo vidjeli, u ležernoj kombinaciji pokazala da i s 58 pazi na liniju Slika nije dostupna Kako odglumiti orgazam naučio ju je MUŠKARAC!

Proslava u Lincol Centru u New Yorku održana je u čast redatelja filma Roba Reinera, a okupila se cijela glumačka ekipa koja je radila na filmu. Zanimljivo je to da su mnoge scene na filmu zapravo bazirane na prijateljstvu koje je Crystal imao s Reinerom. Sjećate li se onog trenutka kada je Harry nazvao Sally usred noći i zajedno su gledali film 'Casablancu' svatko u svojem krevetu? E pa to se i dogodilo u stvarnosti!

'Taj trenutak je bio tako osoban za nas. Mnogi trenuci koje su Sally i Harry napravili u filmu, Rob i ja smo napravili kao prijatelji u stvarnom životu. To smo kasnije prilagodili scenariju za film', rekao je Crystal za Hollywood Reporter.

Danas su glavni glumci stariji i mudriji, a ovaj film je jedan od onih koje uvijek možete pogledati još jednom.

Podsjetimo, krajem sedamdesetih Harry i Sally su se upoznali na sveučilištu u Chicagu. Kako su oboje putovali u New York gdje je Sally čekao posao novinarke, a Harryja ambicija da se tamo zaposli kao savjetnik za politička pitanja, odlučili su se na zajedničko putovanje. Ponovno se susreću kada Sally ostavi dečko, a Harryjeva žena želi rastavu. Tek tada spoznaju da imaju mnogo toga zajedničkog, te nastoje ispitati vlastitu teoriju o muško ženskim odnosima. Naravno tu je i sretan kraj...
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook