Velika obljetnica

25 godina je prošlo od legendarnog filma - Evo kako izgledaju danas!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Kada je Harry upoznao Sally' (org. When Harry Met Sally) romantična je komedija koja je već prešla u filmski klasik. A kako izgledaju glavni akteri nakon toliko godina? Imamo fotke!

Slavni glumci 52-godišnja Meg Ryan koja je glumila vječnu slatkicu i romantičarku, te 66-godišnja glumačka legenda Billy Crystal okupili su se kako bi zajedno proslavili 25 godina od filma 'When Harry Met Sally'.

Pogledaj i ovo Meg Ryan (Foto: Screenshot) Pikanterije iza kamere Redatelj se raspričao o kultnoj sceni lažnog orgazma: ''Meg je bila nervozna, ali je na kraju uspjela''

Billy Crystal u intervjuu otkriva priču o lažnom orgazmu Meg Ryan

Proslava u Lincol Centru u New Yorku održana je u čast redatelja filma Roba Reinera, a okupila se cijela glumačka ekipa koja je radila na filmu. Zanimljivo je to da su mnoge scene na filmu zapravo bazirane na prijateljstvu koje je Crystal imao s Reinerom. Sjećate li se onog trenutka kada je Harry nazvao Sally usred noći i zajedno su gledali film 'Casablancu' svatko u svojem krevetu? E pa to se i dogodilo u stvarnosti!

'Taj trenutak je bio tako osoban za nas. Mnogi trenuci koje su Sally i Harry napravili u filmu, Rob i ja smo napravili kao prijatelji u stvarnom životu. To smo kasnije prilagodili scenariju za film', rekao je Crystal za Hollywood Reporter.

Danas su glavni glumci stariji i mudriji, a ovaj film je jedan od onih koje uvijek možete pogledati još jednom.

Podsjetimo, krajem sedamdesetih Harry i Sally su se upoznali na sveučilištu u Chicagu. Kako su oboje putovali u New York gdje je Sally čekao posao novinarke, a Harryja ambicija da se tamo zaposli kao savjetnik za politička pitanja, odlučili su se na zajedničko putovanje. Ponovno se susreću kada Sally ostavi dečko, a Harryjeva žena želi rastavu. Tek tada spoznaju da imaju mnogo toga zajedničkog, te nastoje ispitati vlastitu teoriju o muško ženskim odnosima. Naravno tu je i sretan kraj...
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene