Nakon Ivanke Trump, U2 i Nicole Scherzinger, čini se kako ni slavni glazbenik nije mogao odoljeti ljepotama naše zemlje.


Američka hip hop zvijezda MC Hammer boravi u Hrvatskoj. Slavni reper uživa u ljepotama Lijepe Naše, a sve objavljuje na društvenim mrežama.

 

A photo posted by MC HAMMER (@mchammer) on

Vezani članci Nicole Scherzinger i Thom Evans Nije lako skinuti pogled s ovih prizora, a nije ni čudo da se hvale božanstvenim figurama: "Radite li ovo i u spavaćoj sobi?" Nicole Scherzinger i Thom Evans U jeku glasina o trudnoći objavila pa obrisala fotku na kojoj se vidi trbuščić, fanovi uvjereni da je sve istina

Na Instagramu je poručio kako ljetuje sam jer želi završiti svoj novi album. Iako je poručio da je sam, društvo mu ipak pravi jedna mlada dama.

 

A photo posted by MC HAMMER (@mchammer) on

Nicole Scherzinger, američka pjevačica koja također uživa na našem Jadanu pravi društvo reperu.

 

A photo posted by MC HAMMER (@mchammer) on

MC Hammer se pohvalio kako voli obilaziti jahte svojih prijatelja, a on sam putuje na najbržoj na svijetu, Galeocerdo, nekad zvanoj WallyPower.

Iako mu je za dovršavanje potreban mir, reper si ponekad da oduška te na svojoj jahti organizira i pokoji privatan tulum. Na jednom od takvih tuluma bio je i slavni DJ David Guetta.

 

A video posted by MC HAMMER (@mchammer) on

Iako je na dan fotografiranja nastupao na Sziget Festivalu, a dan kasnije na Ibizi nikome nije jasno kako se slavni DJ našao u Hrvatskoj i je li uopće posjetio našu zemlju.