Odabrala prioritet

Poznata britanska voditeljica ostavila zaručnika nakon šest mjeseci, fokus je stavila na nešto drugo

Maya Jama i Ben Simmons - 2 Maya Jama i Ben Simmons - 2 Profimedia 1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Maya Jama i Ben Simmons - 1 Maya Jama i Ben Simmons - 2 Maya Jama i Ben Simmons - 3 Maya Jama i Ben Simmons - 4 Maya Jama i Ben Simmons - 5 Maya Jama i Ben Simmons - 6 Maya Jama i Ben Simmons - 5 Maya Jama i Ben Simmons - 4 Maya Jama i Ben Simmons - 3 Maya Jama i Ben Simmons - 1 +28 Maya Jama - 1 Galerija

Poznata britanska voditeljica Maya Jama raskinula je zaruke s partnerom Benom Simmonsom nakon šest mjeseci.

Poznata britanska voditeljica Maya Jama raskinula je zaruke s partnerom Benom Simmonsom nakon šest mjeseci.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač Uživali s najbližima Pogledajte kako su Sonja Kovač i Goran Mandić proslavili zaruke u prekrasnoj vili, podijelili su dio atmosfere

Kako piše britanski The Sun, voditeljica se želi nastaviti fokusirati na svoju karijeru, a čini se da je na njihovu zajedničku budućnost utjecala i daljina jer su svoju vezu održavali na relaciji Amerika-Britanija.

''Maya je raskinula zaruke prošlog mjeseca nakon što joj je sve došlo do grla. Više se neće vraćati u New York'', rekao je bliski izvor.

''Prekid im oboma teško pada, posebno zato što su bili iznimno predani jedno drugome'', dodao je izvor za The Sun.

''Oboje su vrlo mladi i žele se fokusirati na svoju karijeru. Maya provodi puno vremena u teretani i s prijateljima.''

Za njihovu vezu pročulo se u lipnju 2021. godine, a par je zajedno viđen na u londonskom restoranu.

Nakon toga, par je svoju ljubav pokazao i na teniskom turniru na Wimbledonu, a ubrzo nakon toga par se i zaručio.

Zadnji put zajedno su viđeni na odmoru u Las Vegasu, a otad se o njima nije pisalo.

Ben je poznati američki košarkaš, a klub za koji trenutno igra je Brooklyn Nets uz bok Kevinu Durantu, Kyrieu Irvingu i ostalima.

Ben je prije Maye kratko bio u vezi s Kendall Jenner, dok je Maya četiri godine ljubila britanskog repera Stormzyja, a s njim je prekinula iz istih razloga kao i s Benom.

Maya je na sceni prisutna već od svojih tinejdžerskih dana, a danas je ambasadorica Adidasa kao i jedna od najtraženijih voditeljica Velike Britanije. Sudeći prema njezinom Instagramu možemo zaključiti kako je itekako svjesna važnosti medijske eksponiranosti i privlačenja sve više fanova, pa stoga stalno objavljuje golišave fotke koje bacaju u trans.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Manuela Stanić - 13 Manuela Stanić - 4 Manuela Stanić - 1 Manuela Stanić - 2 +20 Manuela Stanić - 3 Celebrity Najzgodnijem muškarcu na svijetu za oko zapela baš Hrvatica, otkrio ga zapis na društvenoj mreži

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 9 Jelena Karleuša - 8 Jelena Karleuša - 10 Jelena Karleuša - 4 +27 Jelena Karleuša - 1 Celebrity Kontroverzna pjevačica dovela pratitelje do ruba, ne prestaje provocirati golim grudima koje je jedva prekrila rukama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene