Maya Hawke kći je Ume Thurman i Ethana Hawkea, a Margaret Qualley roditelji su Andie MacDowell i Paul Qualley.

Galerija


U holivudsku tvornicu snova stigla je nova zvijezda slavnih roditelja.

Vezani članci Kaia Gerber, Peet Davidson Nikome nije jasno kako osvaja ovakve žene, a sad je uhvaćen u intimnom trenutku s novom djevojkom koju je skrivao Jude Law Najveći seks-skandali: Trebale su samo paziti na djecu, ali u njihovim zagrljajima završili su ovi slavni očevi

21-godišnja Maya Hawke kći je bivšeg glumačkog para Ume Thurman i Ethana Hawkea, a nedavno je bila na velikoj holivudskoj premijeri jednog od najiščekivanijih filmova godine "Once Upon A Time in Hollywood" u kojem glavne uloge imaju velika imena poput Brada Pitta, Leonarda DiCaprija i Margot Robbie. No ulogu u filmu ima i Maya.

Mlada glumica nedavno je dobila i brojne pohvale za lik Robin u nedavno objavljenoj trećoj sezoni hit-serije "Stranger Things", pa se čini kako je naslijedila dobre glumačke gene. Glumački debi imala je 2017. godine u "Little Woman", a onda je došla ponuda za Netflixovu uspješnicu te budući hit Quentina Tarantina.

Vjerujemo kako će dotičnoj u budućoj karijeru itekako pomoći slavno prezime, ali i činjenica da neodoljivo sliči slavnoj mami.

To u karijeri pomaže i Margaret Qualley, koja u spomenutom filmu igra ulogu djevojke ozloglašenog Charlesa Mansona, a ona je kći glumice Andie MacDowell i bivšeg modela Paula Qualleya.

Na premijeru prošlog ponedjeljka dotična je došla i u upečatljivom izdanju kako bi privukla dodatnu pažnju, što je u Hollywoodu uobičajena praksa.

25-godišnju glumicu gledatelji su zasigurno zapamtili i po fantastičnoj reklami za miris Kenzo u kojoj je dokazala kako je i odlična plesačica. Naime, Margaret je dugo plesala balet, za što je dobila brojna priznanja, no sa 16 godina odlučila je reći zbogom plesnim cipelicama te se u New Yorku okušati kao model, a zatim i glumica.

Gledali smo ju i u hit-seriji "The Leftovers", a već je dobitnica i prestižne televizijske nagrade Emmy.

Nekako nam se čini da je pred ovim damama svijetla holivudska budućnost.

Tužne fotografije: Nekad velikog zavodnika i ljepotana bolest je pretvorila u krhkog muškarca