hladan kao puška

Htjela ga je zagrliti, a on... Slavni nogometaš Intera bešćutno ponizio suprugu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Snimka na kojoj kapetan Intera Mauro Icardi ignorira suprugu u kratko je vrijeme postala jedna od najgledanijih snimki na internetu.

Nogometaš Mauro Icardi svojim neobičnim ponašanjem prema supruzi izazvao je golemu pozornost. Naime, kapetan Intera snimljen je na jednom društvenom događaju na koji je stigao u društvu atraktivne supruge Wande.

Pogledaj i ovo Wanda Nara i Mauro Icardi (Foto: Instagram) Serijska zavodnica Najpoznatija preljubnica među nogometašima opet ljuti bivšeg supruga kojeg je prevarila s prijateljem

No, ono što je mnoge iznenadilo je njegova hladnokrvnost i to nakon što ga je Wanda pokušala zagrili. Fatalna plavuša s osmijehom na licu krenula je prema Mauru koji je okrenuo glavu i naprasno otišao od nje. Razočarana ljepotica ostala je stajati s kiselim osmijehom na licu dajući naslutiti da ovakav rasplet sigurno nije očekivala. Pogotovo ne u javnosti.

Inače, njihova veza često je bila pod povećalom javnosti i to nakon što je Mauro u svojoj autobiografiji otkrio kako je svoju sadašnju suprugu oteo svom suigraču Maxiju Lopezu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene