Matthew Perry, zvijezda serije ''Prijatelji'', zadnjih se godina povukao iz javnosti.

Galerija


Matthew Perry (49), zvijezda serije ''Prijatelji'', snimljen je u javnosti prvi put nakon dvije godine.

Vezani članci Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Dugo je oklijevala: Omiljena glumica otvorila račun na Instagramu i prvom objavom sve raspametila Matthew Perry (Foto: Profimedia) Nekoć je bio legendarni Chandler, a danas je odbačen, zaboravljen i bolestan: Što mu se dogodilo?

Fotografi su ga ovoga puta uhvatili u New Yorku, a njegova pojava mnoge je zabrinula. Naime, legendarni Chandler ulicom je šetao u prljavoj odjeći, raščupan, tužnog lica, neodrezanih noktiju, vidno mršavije, a spomenute fotografije možete pogledati OVDJE.

Glumac je tijekom godina javno govorio o borbi protiv ovisnosti i depresiji, pa su oni koji su ga vidjeli u ovom izdanju, zaključili da i dalje ima problema sa zdravljem.

O alkoholu i lijekovima glumac je postao ovisan još dok je snimao seriju ''Prijatelji'', a na rehabilitaciju je prvi put otišao još 1997. godine.

Prije šest godina otvoreno je pričao o svojim bitkama.

''Snimao sam ''Prijatelje'' od svoje 24. do 34. godine, bio sam u centru pažnje medija i publike, bio sam posvuda. Iz perspektive javnosti, činilo se kao da sam imao sve, no bio sam tada jako usamljen jer sam već onda bio ovisan o alkoholu'', otkrio je.

Matthew je 90-ih činio omiljenu šestorku u hit seriji zajedno s kolegama Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisom Kudrow, Mattom LeBlancom i Davidom Schwimmerom.

Perry u filmu nije glumio od 2009. godine kad se pojavio u ''17 Again'' sa Zacom Efronom, a što se tiče serija među zadnjima smo ga mogli vijdeti u ''Mr. Sunshine'', ''Go On'' i ''The Good Wife'', ali novijih uloga nije imao do 2017. godine.

Za razliku od njega, Jennifer i Courtney ovog su vikenda snimljene u Meksiku u poprilično dobrom raspoloženju. Glumice su na spomenutoj lokaciji slavile Courteneyin 55. rođendan.

Pogledajte kako to izgleda kad muška ekipa s brodića sretne Ninu Badrić, fenomenalni su!