Posrnuli glumac

Chandler konačno planira ispričati kako je sve krenulo nizbrdo za njega, spreman je otkriti sve tajne

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Matthew Perry, poznatiji kao Chandler iz popularne serije "Prijatelji", sljedeće će godine izdati autobiografiju.

Američki glumac Matthew Perry, poznatiji kao Chandler iz serije "Prijatelji" je potpisao ugovor s izdavačkom kućom Flatiron za pisanje njegove biografije.

Pogledaj i ovo Matthew Perry i Courteney Cox Neki su bili i ljutiti Otkrivena tužna istina koja se krije iza kultne scene u Prijateljima: "Oženio sam se njom i odvezli su me natrag"

U novoj knjizi koja se očekuje tijekom jeseni 2022. Perry planira svijetu ispričati što se sve događalo na setu serije i kako je došao do stanja u kojem se nalazi.

Već desetljećima nesretni se glumac bori s ovisnošću o alkoholu i tabletama, a u javnosti se ne pojavljuje često. Zadnji put pojavio se ispred restorana u Malibuu gdje je uživao u večeri, a pritom je do izražaja došlo njegovo opečeno i natečeno lice zabrinutog pogleda i oronula odjeća.

Nakon okupljanja ekipe serije "Prijatelji" ranije ove godine ponovno je zabrinuo obožavatelje svojom pojavom.

Glumac je u lipnju ove godine također raskinuo zaruke s 22 godine mlađom agenticom za talente Molly Hurwitz, koja mu je od 2018. godine bila velika podrška u borbi s ovisnostima.

Ranije je priznao i kako se zbog posljedica teških ovisnosti uopće ne sjeća nekih dijelova sa seta serije koja mu je donijela svjetsku slavu, a u kojoj je glumio deset godina.

Glumac je tijekom snimanja serije zaradio 24 milijuna dolara, a nova biografija donijet će mu još jedan pozamašan iznos od više milijuna dolara, kako stoji u ugovoru.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore (Foto: Getty Images) Demi Moore (Foto: Getty Images) Demi Moore (Foto: Instagram) Demi Moore (Foto: Profimedia) +7 Demi Moore (Foto: Profimedia) Nekad i sad Slovila je kao jedna od najljepših, ali njezino lice već mjesecima izaziva lagano čuđenje: ''Da nisam vidjela naslov, ne bih znala da je ona''

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Navratilova i Julija Lemigova (Foto: Profimedia) Martina Navratilova i Julija Lemigova (Foto: Profimedia) Martina Navratilova i Julija Lemigova (Foto: Profimedia) Martina Navratilova i Julija Lemigova (Foto: AFP) +1 Martina Navratilova i Julija Lemigova (Foto: AFP) Zanimljivosti Izgubila je sina i dečka su joj pronašli mrtvog nakon sado-maze igrice, a danas je u braku s jednom od najuspješnijih sportašica!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene