Bio je zaljubljen u nju?

Među njima je uvijek postajalo nešto više: Slavni glumac nikad nije uspio preboljeti kolegicu iz serije?

Matthew Perry i Courtney Cox (Foto: Instagram) Matthew Perry i Courtney Cox (Foto: Instagram) instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry i Courtney Cox (Foto: Instagram) Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Matthew Perry (Foto: Profimedia) Matthew Perry (Foto: Getty) +0 Matthew Perry (Foto: AFP) Galerija

Matthew Perry je navodno bio oduvijek zaljubljen u svoju kolegicu i ljubav s malih ekrana Courteney Cox.

U jednoj od najpopularnijih serija svih vremena "Prijatelji" glumili su ljubavni par koji je naposljetku završio u braku, a sada izvor blizak Matthewu Perryju i Courteney Cox tvrdi da je glumac i u stvarnom životu osjećao nešto više prema kolegici.

Pogledaj i ovo Serija Prijatelji - 2 jedni od najbolje plaćenih tv glumaca Kako su "Prijatelji" nastavili karijere nakon serije koja im je promijenila život? Evo tko je od njih danas najbogatiji, a tko je nešto manje uspješan!

"Matthew je oduvijek zaljubljen u nju. I nikada ju nije uspio preboljeti", izjavio je izvor za Us Weekly.

Da je glumački par još uvijek u bliskim odnosima, potvrdila je sama Courteney, koja je nedavno na svom profilu na Instagramu objavila zajedničku fotografiju s Matthewom i oduševila njihove obožavatelje.

"Pogodite s kime sam danas ručala. Mogu li biti sretnija?" napisala je glumica uz objavljenu fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

Njihova fotografija pojavila se usred šuškanja o ponovnom okupljanju i snimanju novih epizoda sa slavnom šestorkom te nakon što je Jennifer Anniston na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj svi zajedno poziraju.

Inače, Courteney Cox bila je u braku s kolegom Davidom Arquettom od 1999. do 2013. godine, a sada je u vezi s rock-zvijezdom Johnnyjem McDaidom, dok je Matthew izlazio s Yasmine Bleeth, Julijom Roberts i Lizzy Caplan.

Matthew inače u posljednje vrijeme zaokuplja pažnju javnosti i zabrinjava obožavatelje svojim izgledom. Kao jedna od najvećih zvijezda 90-ih godina vodio je turbulentan život koji je na njemu ostavio traga, no danas je, nažalost, posrnuli glumac uz kojeg se najbolja sjećanja vežu uz njegove zlatne dane. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Dragojević (Foto: Nova TV) Ante Dragojević (Foto: Nova TV) Ante Dragojević (Foto: Nova TV) +0 Ante Dragojević (Foto: Nova TV) Celebrity Bivši policajac tvrdi da je pronašao Antinu sestru: ''Nije mogao vjerovati, pokušavaju ostvariti kontakt''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene