Matthew Perry objavio fotografiju sa snimanja "Prijatelja" nakon što je ono moralo biti odgođeno zbog pandemije koronavirusa.

Galerija


Glumac i zvijezda legendarnih "Prijatelja" Matthew Perry objavio je prvu fotografiju s ponovnog okupljanja i sa seta novih nadolazećih epizoda serije koju gledatelji diljem svijeta s nestrpljenjem očekuju.

Vezani članci Ekipa serije Prijatelji Na specijalnom okupljanju "Prijatelja" procurili dosad nepoznati detalji, između nekih su frcale iskre i u stvarnosti! Prijatelji okupljanje ''Prijatelji'' poslije 17 godina u studiju koji ih je proslavio, pogledajte njihove reakcije, a i detalj koji su otkrili o Rossu i Rachel!

51-godišnji Matthew objavio je na Instagramu fotografiju koja pokazuje kako se priprema za snimanje dok ga šminkaju i koja je brzo postala viralna, prije nego ju je zbog nepoznatog razloga ipak odlučio ukloniti. No time je potvrdio da su se on i ostatak ekipe koju čine Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer i Matt LeBlanc, okupili povodom snimanja specijala. Na fotografiji pozira ispred ogledala s urnebesnim izrazom lica koji otkriva nevjericu i pokazuje koliko je uzbuđen zbog novog projekta.

"Nekoliko sekundi prije nego pojedem četkicu za šminkanje. A da ne spominjem da sam ponovno sa svojim Prijateljima", napisao je bio uz objavu.

Dogodilo se to nakon što je scenograf Greg Grande također objavio fotografiju sa seta koja je potvrdila da je snimanje u tijeku.

Nekoliko dana prije toga Matthew je viđen u Burbanku u društvu svoje 29-godišnje zaručnice Molly Hurwitz koja je prihvatila njegovu prošnju u studenom prošle godine.

Inače, snimanje je trebalo početi davnih dana, ali sve je moralo biti odgođeno zbog panedmije koronavirusa, no čini se kako gledatelji neće morati još dugo čekati na nove avanture svojih omiljenih likova.

Procurili novi detalji oko Harryjeva dolaska na djedov sprovod, a konačno se zna i hoće li Meghan doći s njim

 

Nives pozirala u badiću, a ovaj put se u prvom planu nije našao dekolte već skriveni detalj: "Nema onog tko nije zumirao"