Glumac je viđen kako uživa u ljetnim aktivnostima sa suprugom Camilom Alves i njihovo troje djece.

Galerija


49-godišnji glumac trenutačno se s obitelji odmara u Grčkoj.

Vezani članci Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Nakon što je ona zatražila razvod, par je napravio treće dijete, a danas su sretniji no ikad Monica Bellucci i Nicolas Lefebvre (Foto: Profimedia) Napokon je pokazala 18 godina mlađeg dečka i sad ga ne pušta iz ruku

Riječ je o Matthewu McConaugheyju, koji je godinama poznat po savršeno istreniranom tijelu, no čini se kako su i njega sustigle godine.

Naime, glumac je viđen kako uživa u tipičnim ljetnim aktivnostima sa suprugom Camilom Alves i njihovo troje djece, a u prvom planu bio je njegov trbuščić koji nije skrivao. Zanimljivo, vesela obitelj i prošle je godine ljetovala na otoku Antiparosu, i to punih mjesec dana.

I dok je Matthew pio pivo i pokazao kako njegove prepoznatljive pločice polako nestaju, njegova 37-godišnja supruga i bivša manekenka blistala je u bijelom.

Podsjetimo, Matthew je prije Camile ljubovao sa Penelope Cruz i Sandrom Bullock, a onda je 2006. godine upoznao manekenku s kojom se zaručio 5 godina kasnije.

Vjenčanje je održano 2012. godine u Texasu, a dotad su već imali dvoje djece. Tri mjeseca nakon vjenčanja rođen je drugi sin.

Za par se nikada nije vezao niti jedan skandal tijekom svih ovih godine, a slove i za jedan od najljepših ispod holivudskih brda.

Sestra Severininog supruga u SAD-u niže uspjehe, no nakon ove fotke svi se samo pitaju što joj je s licem