Malo se opustio

Godinama smo uživali u pogledu na trbušnjake ovog ljepotana, a sad je ponosno prošetao trbuščić

Matthew McConaughey (Foto: Profimedia) Matthew McConaughey (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew McConaughey (Foto: Profimedia) Matthew McConaughey (Foto: Profimedia) Matthew McConaughey (Foto: Profimedia) Camila Alves i Matthew McConaughey (Foto: Instagram) Camila Alves i Matthew McConaughey (Foto: Instagram) Camila Alves i Matthew McConaughey (Foto: Instagram) Matthew McConaughey i Camila Alves (Foto: AFP) +0 Matthew McConaughey i Camila Alves (Foto: AFP) Galerija

Glumac je viđen kako uživa u ljetnim aktivnostima sa suprugom Camilom Alves i njihovo troje djece.

49-godišnji glumac trenutačno se s obitelji odmara u Grčkoj.

Pogledaj i ovo Matthew McConaughey - 5 Isti on! Sin miljenika žena neodoljivo podsjeća na njega, a baš poput slavnog tate odan je prepoznatljivom imidžu

Riječ je o Matthewu McConaugheyju, koji je godinama poznat po savršeno istreniranom tijelu, no čini se kako su i njega sustigle godine.

Naime, glumac je viđen kako uživa u tipičnim ljetnim aktivnostima sa suprugom Camilom Alves i njihovo troje djece, a u prvom planu bio je njegov trbuščić koji nije skrivao. Zanimljivo, vesela obitelj i prošle je godine ljetovala na otoku Antiparosu, i to punih mjesec dana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Camila Alves McConaughey (@iamcamilaalves) on

I dok je Matthew pio pivo i pokazao kako njegove prepoznatljive pločice polako nestaju, njegova 37-godišnja supruga i bivša manekenka blistala je u bijelom.

Podsjetimo, Matthew je prije Camile ljubovao sa Penelope Cruz i Sandrom Bullock, a onda je 2006. godine upoznao manekenku s kojom se zaručio 5 godina kasnije.

Vjenčanje je održano 2012. godine u Texasu, a dotad su već imali dvoje djece. Tri mjeseca nakon vjenčanja rođen je drugi sin.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Camila Alves McConaughey (@iamcamilaalves) on

Za par se nikada nije vezao niti jedan skandal tijekom svih ovih godine, a slove i za jedan od najljepših ispod holivudskih brda.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Kojić (Foto: Instagram) Nataša Kojić (Foto: Instagram) Nataša Kojić (Foto: Instagram) Nataša Kojić (Foto: Instagram) +3 Nataša Kojić (Foto: Instagram) Celebrity Sestra Severininog supruga u SAD-u niže uspjehe, no nakon ove fotke svi se samo pitaju što joj je s licem
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene