Hrvatska je hit!

Holivudski miljenik ljetuje u Istri, rado se fotografirao s obožavateljem: ''Priča istim glasom kao i u svojim filmovima!''

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew McConaughey u Hrvatskoj Matthew McConaughey i Camilla Alves Matthew McConaughey Matthew McConaughey i Frank Lampard Matthew McConaughey Mateo Kovačić i Matthew McConaughey Matthew McConaughey (Foto: Instagram) Matthew McConaughey (Foto: Instagram) Matthew McConaughey i Camila Alves (Foto: AFP) Matthew McConaughey i Camila Alves (Foto: AFP) +8 Camila Alves i Matthew McConaughey (Foto: Instagram) Galerija

Matthew McConaughey ljetuje u Hrvatskoj gdje ga je priliku imao upoznati Splićanin Marin Tomičić, a koji je objavio i njihovu zajedničku fotografiju na društvenim mrežama.

Čini se kako je Hrvatska i ove godine top destinacija za najpoznatije svjetske zvijezde koje su je odabrale za odmor iz snova, a nakon što je u njoj snimljena obitelj Beckham, te glumac Chris Rock s novom djevojkom, otkriveno je da nas je posjetio i njegov kolega Matthew McConaughey.

Pogledaj i ovo Matthew McConaughey i Woody Harrelson dokazi se gomilaju Woody Harrelson oglasio se o teoriji da bi mu Matthew McConaughey mogao biti brat: ''Samo ću reći...''

Ovaj holivudski miljenik žena svoj je odmor odlučio provesti u Istri, točnije u u jednoj poznatoj stanciji u Balama, gdje ga je susreo i upoznao Splićanin Marin Tomičić koji se time pohvalio i na svom profilu na Instagramu.

"U redu, u redu, sretan mi rođendan", napisao je uz fotografiju na kojoj pozira s Matthewom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marin Tomičić (@marin.tomicic)

U razgovoru za Dnevnik Nove TV Marin je ispričao kako je sa slavnim glumcem popričao 15 minuta te mu je čestitao rođendan i pitao koliko ima godina, čime se bavi i upoznao ga je sa svojom suprugom Camilom.

"Rekao sam mu da slavim rođendan i na to me on prekinuo i pitao koji rođendan, s kim sam tu, što radim u životu, upoznao me sa svojom ženom. Razgovarali smo 15-20 minuta i jedno deset puta mi je rekao da ostanem takav kakav jesam i to mi je baš bilo interesantno. I priča istim glasom kao u filmovima, to mi je bilo jedno veliko iskustvo. Tresao sam se do tri ujutro i slao poruke prijateljima", izjavio je Marin za Novu TV. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Iskra Lawrence - 4 Iskra Lawrence - 3 Iskra Lawrence - 1 Iskra Lawrence - 2 +7 Iskra Lawrence (Foto: Instagram) Celebrity U badiću neobičnog dizajna naglasila je bujni dekolte, a imala je što pokazati i kad je okrenula leđa!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Siniša i Jelena Vuco - 1 Siniša i Jelena Vuco - 3 Brigita Vuco - 1 Brigita Vuco - 2 +19 Brigita Vuco - 3 Celebrity Vuco objavio rijetku fotografiju s predivnom suprugom Jelenom, znate li kako uopće izgleda ljubav njegova života?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene