Da su njegove pjevačke sposobnosti neupitne, Matteo Cetinski pokazao je prošle godine kada je bio jedan od kandidata u showu ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Galerija


Vijest da se Matteo Cetinski vraća na glazbenu scenu iznenadila je mnoge, ali i naišla na veliko odobravanje.

Vezani članci Tony Cetinski (Foto: Dnevnik.hr) Tony Cetinski otkrio što misli o povratku brata Mattea na glazbenu scenu poslije 20 godina Matteo Cetinski odlučio jse vratiti u glazbene vode (Foto: Dnevnik.hr) Matteo Cetinski otkrio kako se odlučio vratiti u glazbeni svijet: "Znao sam da sam u problemu"

Prije 25 godina publiku je osvojio hitom ‘Arrivederci Signorina’ koji ga je odmah lansirao u sam vrh tadašnje estrade, a s istim albumom nominiran je za debitanta godine na Porinu.

Nekoliko godina kasnije, povukao se sa glazbene scene, posvetio se obrazovanju, ali glazba mu je oduvijek bila prava ljubav.

Da su njegove pjevačke sposobnosti neupitne, pokazao je prošle godine kada je bio jedan od kandidata u showu ''Tvoje lice zvuči poznato''. Njegova imitacija Gorana Bareta u pjesmi ‘Teške boje’ ocijenjena je kao jedna od najboljih imitacija u povijesti tog showa. U showu je nastupom Werather Girls ‘It’s Raining men’ i ‘Ti si mi u krvi’ Zdravka Čolića mnoge iznenadio opsegom svog vokala koji u pjesmama s početka karijere nije bio toliko očit.

Članovi žirija tada su ga poticali da nastavi svoj glazbeni put, a on je to napokon i učinio. U režiji Paolo Gentilinija, u pustinji Black Rock Desert u Americi (blizu lokacije gdje je Madonna snimala spot ‘Frozen’), Matteo je snimio spot za svoj povratnički singl ''Stopimo boje“.

Premijera spota je uskoro, a ovdje možete pogledati teaser. 

Nit vodilja kroz sve te godine za Mattea je bila ‘ostati slobodan’ i raditi sve za što osjeti potrebu. Neprestane promjene, izazovi te učenje novih vještina i putovanja svijetom bili su pokretači ovog svestranog kreativca. Sada možemo reći da je na neki način krug zatvoren ponovnim vraćanjem na glazbeno stvaranje nakon punih 20 godina.

Glumac se vratio u požarom uništeni dom, zatekao ga je strašan prizor: ''Ovo je od njega ostalo''

Nekad je zavodila Brada Pitta i osvajala osmijehom: Zvijezdu legendarnog filma teško ćete prepoznati...