Svi su nju gledali

Zvijezda hit-serija ostala u sjeni posebne dame, važan događaj nikako nije mogao proći bez nje!

Matt Smith s majkom Lynne Matt Smith s majkom Lynne Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Matt Smith s majkom Lynne Matt Smith Matt Smith Matt Smith Matt Smith +0 Matt Smith s majkom Lynne Galerija

Matt Smith se na premijeri svoje nove serije "House Of The Dragon" pojavio s majkom Lynne koja ga je u potpunosti zasjenila.

Britanski glumac Matt Smith pojavio se na premijeri serije "House Of The Dragon" u pratnji njemu posebne dame, koja ga je u potpunosti zasjenila svojim modnim odabirom, a koja nikako nije htjela propustiti to važno događanje.

39-godišnji Matt pojavio se u elegantno u crnom odijelu u kombinaciji s bijelom košuljom i crnom kravatom, dok je u bijelom kombinezonu, s dubokim dekolteom i bez grudnjaka blistala njegova majka Lynne. Ona pak s lica nije skidala ponosni osmijeh, dok je pozirala i plijenila pažnju okupljenih fotografa.

Britanski glumac koji je široj javnosti najpoznatiji po ulogama u serijama "Doctor Who" i "The Crown", a sada je utjelovio princa Daemona u dugočekivanom prednastavku hit-serije "Igra prijestolja". Njezina radnja temelji se na knjizi "Vatra i krv", smještena je 200 godina prije krvave bitke za sedam kraljevstva prikazane u popularnoj seriji, a kreirao ju je autor "Igre prijestolja" George R.R. Martin.

Hrvatska je poznata i kao destinacija na kojoj se snimala i "Igra prijestolja" i to u Splitu i Dubrovniku koji je predstavljao King's Landing zbog čega je postao i omiljena destinacija gledatelja sa svih krajeva svijeta.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 3 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 2 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 1 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić +4 Tatjana Šojić - 2 Nekad i sad Pamtimo je kao omiljenu Mariju iz hit-serije, ali danas je malo tko prepoznaje na prvi pogled, evo koliko se promijenila!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 +25 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Celebrity Osvanula fotografija Kolinde Grabar-Kitarović u kratkim hlačama, svi komentiraju njezine noge

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene