izašao iz bolnice

Legendarni splitski pjevač obratio se javnosti nakon operacije i infarkta: "Lijepo se vratiti doma, hvala na potpori"

Matko Jelavić i ljepota života - 2 Matko Jelavić i ljepota života - 2 In Magazin 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Matko Jelavić i ljepota života - 2 Matko Jelavić Matko Jelavić Matko Jelavić i ljepota života - 9 Matko Jelavić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) +0 Matko Jelavić (FOTO: Facebook) Galerija

Matko Jelavić na svojem je Facebooku otkrio da je pušten iz bolnice nakon operacije i infarkta.

Pjevač Matko Jelavić (62) vratio se svojoj kući nakon operativnog zahvata u splitskom KBC-u.

Pogledaj i ovo Matko Jelavić - 4 Jedva dočekao! Matko Jelavić prekida glazbenu šutnju i vraća se na staro: "Tome valjda i služim, da dam ljudima nade"

Legendarni Splićanin nedavno je pretrpio teški infarkt i ugrađeni su mu stentovi, a nakon izlaska iz bolnice oglasio se na svojem Facebooku.

"Lijepo je vratiti se doma! Mada za bolničko osoblje imam samo riječi pohvale. Sad gutam bombončiće što su mi oni dali (ispred mene na stolu). Hvala svima koji su mi davali potporu. Pokušat ću odgovoriti sljedećih dana na sve vaše poruke i pozive. Živjeli svi mi! U zdravlju i veselju! I ljubavi!" napisao je pjevač, a pratitelji su mu poželjeli brz oporavak.

Lijepo se vratiti doma! Mada za bolničko osoblje imam samo riječi pohvale. Sad gutam bonbončiće što su mi oni dali...

Objavljuje Matko JelavićČetvrtak, 18. veljače 2021.

Podsjetimo, Matko je 13. veljače na društvenoj mreži otkrio da je imao srčani udar.

"Malo o mom zdravlju zadnjih dana. Prije nekih 7 dana zatražio sam pomoć splitske bolnice Križine zbog strašnih bolova u želucu. Oni su trenutačno postavili sasvim drugačiju dijagnozu: Matko Jelavić ima teško oštećenje srca zbog upravo preživljenoga teškog INFARKTA! Odmah su me operirali, postavili dva stenta i počela je borba za moj život. Krasne cure i super momci, veliki stručnjaci, zaista se trude oko mene. Vi ste moji heroji! Sada slušam sve vaše savjete i molimo Boga", napisao je tada pjevač na svojem Facebooku.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears (Foto: Profimedia) Britney Spears (Foto: Profimedia) +0 Britney Spears (Foto: Profimedia) Celebrity Razlog zbog kojeg je Britney Spears obrijala glavu od javnosti se tajio čak 12 godina, priča je baš tužna!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene