Matko Jelavić na svojem je Facebooku otkrio da je pušten iz bolnice nakon operacije i infarkta.

Galerija


Pjevač Matko Jelavić (62) vratio se svojoj kući nakon operativnog zahvata u splitskom KBC-u.

Vezani članci Matko Jelavić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) Splitski glazbenik očitao bukvicu Hrvatima! ''Sve hrvatske zablude plaćamo time što nam cajke odgajaju mlade'' Matko Jelavić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) Poznati splitski glazbenik ljut i ogorčen zbog turbofolka: "Očito su plaćeni za to"

Legendarni Splićanin nedavno je pretrpio teški infarkt i ugrađeni su mu stentovi, a nakon izlaska iz bolnice oglasio se na svojem Facebooku.

"Lijepo je vratiti se doma! Mada za bolničko osoblje imam samo riječi pohvale. Sad gutam bombončiće što su mi oni dali (ispred mene na stolu). Hvala svima koji su mi davali potporu. Pokušat ću odgovoriti sljedećih dana na sve vaše poruke i pozive. Živjeli svi mi! U zdravlju i veselju! I ljubavi!" napisao je pjevač, a pratitelji su mu poželjeli brz oporavak.

Lijepo se vratiti doma! Mada za bolničko osoblje imam samo riječi pohvale. Sad gutam bonbončiće što su mi oni dali...

Objavljuje Matko JelavićČetvrtak, 18. veljače 2021.

Podsjetimo, Matko je 13. veljače na društvenoj mreži otkrio da je imao srčani udar.

"Malo o mom zdravlju zadnjih dana. Prije nekih 7 dana zatražio sam pomoć splitske bolnice Križine zbog strašnih bolova u želucu. Oni su trenutačno postavili sasvim drugačiju dijagnozu: Matko Jelavić ima teško oštećenje srca zbog upravo preživljenoga teškog INFARKTA! Odmah su me operirali, postavili dva stenta i počela je borba za moj život. Krasne cure i super momci, veliki stručnjaci, zaista se trude oko mene. Vi ste moji heroji! Sada slušam sve vaše savjete i molimo Boga", napisao je tada pjevač na svojem Facebooku.

Severinina jako kratka haljina pala je u drugi plan zbog greške u fotošopu: ''Slika je lijepa, ali ups!''

Razlog zbog kojeg je Britney Spears obrijala glavu od javnosti se tajio čak 12 godina, priča je baš tužna!