Teška situacija

Nakon uspjeha u Hollywoodu naša dizajnerica podijelila tužnu vijest: "Danas sam prvi put vidjela tugu u očima mladenke"

Matija Vuica Matija Vuica DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Vuica Matija Vuica Matija Vuica Matija Vuica (Foto: Bojan Zibar) +0 Jurica Popović i Matija Vuica (Foto: Vedran Peteh i Ognjen Karabegović) Galerija

Matija Vuica je uslijed borbe protiv koronavirusa zatvorila svoj modni atelier.

Jedna od najuspješnijih domaćih dizajnerica i bivša pjevačica Matija Vuica na svom je profilu na Instagramu objavila vijest koju je jako rastužilo i teško joj pada, a vjerujemo kako će i njezinim brojnim obožavateljicama.

Pogledaj i ovo Matija Vuica Prerano nas je napustio Matija Vuica na samoću se teško privikava, videozapisi njenog Jurice sad su sve što joj je ostalo: ''Pjesmo, ljubavi moja…''

Naime, Matija je uslijed pandemije koronavirusa bila primorana zatvoriti svoj modni atelier, a svoje kupce i fanove je o tome izvjestila putem društvenih mreža.

"Danas sam po prvi put u životu zatvorila svoj atelier, a da nije riječ o GO, i to mi teško pada. Danas sam po prvi put vidjela tugu u očima mladenke koja je došla na probu vjenčanice, jer njen najsretniji dan se približava, a sve je neizvjesno. Danas sam istinski shvatila koliko su mi važni ljudi s kojima radim, moja Sanja, Elvira i Kristina koje, iako putuju svaki dan na svoje radno mjesto nisu ovih dana ničim pokazale da ne bi došle. Zato, nek budu zasluženo u svom domu, a ja ću u svom, jer moramo se čuvati da bi i druge sačuvali. Voditi brigu o sebi -znači voditi i o ljudima koji nas okružuju. Pomalo sam tužnjikava, kakva inače nisam, ali možda u ovom svemu što nas je snašlo ponešto shvatimo i pronađemo put s kojeg smo davno skrenuli. Onaj koji vodi u središte srca, majke Zemlje, prirode i svega što smo olako uzimali, a premalo uzvraćali", napisala je Matija uz fotografiju snimljenu na ovogodišnjem Izboru za Miss universe Hrvatske.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matija Vuica (@matijavuica) on

U komentarima je dobila brojne poruke podrške: "Čuvajte se", "Ne bojte se, na kraju svakog tunela je svjetlo", "Bravo Maty".

Inače, Matija je bila dio velike noći dodjele Oscara 2020., kada je dobila priliku pokazati svoje modne kreacije holivudskoj kremi. Jedne od najslavnijih zvijezda prošetale su u nekima od njih, poput kćeri Brucea Willisa i Demi Moore, 31-godišnje Rummer Willis i drugih koje su se otputile na zabavu Vanity Faira,  na kojoj su bili svi koji nešto znače u Hollywoodu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene