Prisjetila se anegdota

Emotivni oproštaj Matije Vuice od Kasandre: ''Među rijetkima sam je posjetila u domu gdje je zaključala svoju privatnost''

Matija Vuica Matija Vuica In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Matija Vuica Galerija

Matija Vuica na Facebooku je istaknula kako je Kasandra bila apsolutna kraljica scene, oko koje nije bilo nikakvih skandala. Posvetila joj je emotivnu objavu.

Brojne kolege oprostile su se emotivnim objavama na društvenim mrežama od Davorke Ručević Kasandre, koja je početkom prosinca preminula u 55. godini, a lijepe riječi posvetila joj je dizajnerica i pjevačica Matija Vuica.

Pogledaj i ovo showbuzz bile su u kontaktu Zvijezda hita ''Iza ponoći'' otkrila pokoji detalj o Kasandri: ''Uspjela sam nekako doći do nje, pričala je o nekim problemima, ja ću ispuniti njezinu posljednju želju''

"Ako je netko bio ikona 90-ih u pravom smislu te riječi, onda je to jedna i jedina Kasandra, divna, plaha, samozatajna, a apsolutna kraljica scene. Nije oko nje bilo nikakvih priča ni skandala, scena je bila njezin život. I baš sam je volila i baš sam zatečena i tužna. Svi smo bili dio jedne velike dance scene koju je vodio naš Miha", napisala je Matija te dodala:

"Ali ONA - Kasandra je bila uistinu posebna, svojom pojavom, glasom i divnom dušom. Meni zasigurno jedna od najdražih osoba koje sam poznavala. Moja divna Kasandra koju sam s Jurom, među rijetkima, posjetila u njenom domu, jer je svoju privatnost držala zaključanu. Draga moja, hvala ti na tome. Sjećam se i sjećat ću se svih divnih trenutaka kad nismo imali vode u hotelu u Bosni, pa su nam u bocama donosili, a ti si ispružila ruku kroz odškrinuta vrata jer nisi nikad dopustila da te bilo tko vidi nesređenu. Sjećat ću se duhovitih anegdota u kojima si pobrkala gradove u kojima nastupaš jer si toliko gaža imala da više nisi znala gdje si. Sjećat ću se koliko ti je teško bilo skinuti periku i pokazati mi svoju divnu plavu kovrčavu kosu. Ali želim se s tobom oprostiti s osmijehom, jer radosnu te pamtim. I zato, kad budeš pjevala u raju, započni s onim uvodom kojemu se i danas smijemo: Dobra večer Malinska, pardon, Makarska", napisala je Vuica na Facebooku.

Kasandra se proslavila 90-ih pjesmama "Nisi ti jedini na svijetu", "I've got a feelin'" i obradom pjesme "Sladoled" Jasenka Houre. Domaći mediji pisali su kako je živjela mirnim životom, a prije nekoliko godina je sama pjevačica otkrila da je imala izvanmateričnu trudnoću te izgubila voljenog muškarca.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Felton (Foto: Getty Images) Tom Felton (Foto: Getty Images) Tom Felton (Foto: Getty Images) +0 Tom Felton (Foto: Getty Images) Nekad i sad Rijetki bi danas prepoznali negativca iz priče o omiljenom čarobnjaku, nekoć žgoljavi dečko odrastao je i postao pravi šarmer

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene