Čestitamo

SPEKTAKL ZA OČI 35 godina marljivog rada

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznata dizajnerica Matija Vuica proslavila je 35 godina uspješne karijere modno-umjetničkim spektaklom u zagrebačkom HNK.

Jedna od naših najpoznatijih dizajnerica, Matija Vuica slavi 35 godina uspješne karijere. Poznata kao i pjevačica, zajedno s pjevačkom krenula je i dizajnerska karijera. Tijekom 1980-ih aktivno je sudjelovala u mnogim modnim manifestacijama kao dio alternativne zagrebačke modne scene. Desetljeće kasnije ljubav prema modi prerasla je u pravu profesiju. Tada se etablirala kao kreatorica unikatnih večernjih haljina.

Pogledaj i ovo Matija Vuica Prerano nas je napustio Matija Vuica na samoću se teško privikava, videozapisi njenog Jurice sad su sve što joj je ostalo: ''Pjesmo, ljubavi moja…''

Gotovo da nema poznate osobe koja nije jednom odjenula njenu kreaciju, a Vuica je dizajnirala i bajkovitu vjenčanicu koju je Severina nosila kada je rekla sudbonosno 'da' Igoru Kojiću. Također, glumica Zrinka Cvitešić ove godine je zasjala u haljini Matije Vuice te ukrala svu pozornost na dodjeli najprestižnije britanske kazališne nagrade.

Vuica je 35 godina karijere okrunila modno-umjetničkim spektaklom u zagrebačkom HNK, čiji je koncept osmislio Viktor Drago, a Jurica Popović, njezin partner, specijalno za ovu priliku radio je glazbu. Na upit koliko je dosad haljina kreirala, Vuica je kazala kako ih stvarno ne bi mogla izbrojiti. 'U 35 godina mislim da bi trebale tisuće biti već.'
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene