Matija Cvek uoči Zagrebačkog festivala u intervjuu za DNEVNIK.hr ispričao je detalje o svojoj karijeri, ali i vezi s pjevačicom Nikom Turković.

Galerija


Naš mladi glazbenik Matija Cvek na sjajnom je putu da postane jedna od najvećih zvijezda domaće glazbene scene, a ovoga vikenda publika će imati priliku poslušati i njegov nastup na Zagrebačkom festivalu.

Vezani članci Matija Cvek - 1 Vodimo vas iza kulisa 68. izdanja Zagrebačkog festivala: U backstageu sve vrvi od zanimljivih priča naših zvijezda! Matija Cvek - 2 Pobjednik 68. Zagrebačkog festivala je Matija Cvek i njegove "Ptice“: Emotivnom izvedbom gotovo jednoglasno osvojio žiri

Uoči festivala Matija je u intervjuu za DNEVNIK.hr ispričao nekoliko detalja o svojoj karijeri, ali i vezi s pjevačicom i kolegicom Nikom Turković.

"Veselim se nakon dugo vremena sudjelovati u vrhunskom showu, odlične produkcije i kvalitetnih pjesama. Dat ću sve od sebe da pjesma bude izvedena na visokom nivou i da publika bude zadovoljna viđenim", rekao je Matija uoči Zagrebačkog festivala na kojem će izvesti singl "Ptice", a otkrio nam je i je li preslušao pjesme ostalih kolega te koja od njih mu je najviše zapela za uho. "Nela, Vjeko i Lach su ipak moji pa navijam za njih", priznao je Cvek.

Svoj prvi album "Izbirljivo i slučajno“ ovaj glazbenik predstavio je prije nekoliko dana, a osvrnuo se na komentare koje je dobio na račun tog izdanja. "Imamo fenomenalan feedback, ja sam prezadovoljan time kako sve zvuči i izgleda, prodaja i streaming za sada idu odlično. Mislim da su svi kriteriji za veselje zadovoljeni", nije skrivao sreću Cvek. Na albumu je objavio i glazbene suradnje s Matijom Dedićem i bendom TBF, a otkrio je i nešto više o tome. "Velika je čast na prvom albumu imati takve dvije suradnje. Sretan sam što su i dečki iz TBF-a i Matija odlično reagirali na poziv i na kraju bili zadovoljni produktom", pohvalio se Matija.

Već nekoliko godina Matija je u vezi s pjevačicom Nikom Turković. Mediji ih često nazivaju najsimpatičnijim parom glazbene scene, a Matija nam je otkrio kakve planove imaju u glazbenom smislu.

"Za sada surađujemo na njezinim pjesmama, ja kao koautor, a ona kao kantautor", kaže Matija, koji nam je ispričao i kako ga je Nika osvojila te kako funkcioniraju dok glazba nije u igri.

"Mislim da sam ja bio taj koji je nešto morao osvajati, a kad se ne igramo glazbe, igramo se 'di su mi tenisice', rekao je glazbenik. Priznao je i koja mu je njezina najdraža pjesma. "Sve su mi vrhunske, a najdraža mi je možda 'Boje', volim aranžman i pjesmu i tekst", zaključio je Cvek.

Matija Cvek osvrnuo se i na svoje planove nakon nastupa na Zagrebačkom festivalu. "Rasprodani su zagrebački koncerti u dvorištu Akademije likovnih umjetnosti 10., 11. i 12.6. Nadam se da ćemo svirati cijelo ljeto", kaže. Za kraj je komentirao i kako je vrijeme pandemije djelovalo na njega kao glazbenika te što je sve naučio. "Naučio sam više cijeniti život, slobodno vrijeme, obitelj, prijatelje. Više sam osviješten o prolaznosti života i vrijednosti svakog jutra s kojim otvorimo oči", ispričao nam je ovaj simpatični pjevač.

Prekrasna vila u kojoj se Rimac oženio krije intrigantne priče, a procurile su i prve fotografije s njihove intimne ceremonije!

Zbog novih seksi fotki Ninu Badrić zamijenili s Jennifer Lopez, posebno su zanimljive one na kojima noge pokazuje samo u sakou!