Kakvi su im planovi?

Mnogi kažu da su najsimpatičniji par naše estrade, a pjevač nam je otkrio i pokoji detalj dugogodišnje veze s kolegicom

Matija Cvek Matija Cvek PR 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Cvek Matija Cvek Matija Cvek (Foto: Marko Vuletić) Matija Cvek (Foto: Marko Vuletić) Matija Cvek (Foto: Marko Vuletić) Matija Cvek - 3 Matija Cvek - 2 Matija Cvek +0 Matija Cvek Galerija

Matija Cvek uoči Zagrebačkog festivala u intervjuu za DNEVNIK.hr ispričao je detalje o svojoj karijeri, ali i vezi s pjevačicom Nikom Turković.

Naš mladi glazbenik Matija Cvek na sjajnom je putu da postane jedna od najvećih zvijezda domaće glazbene scene, a ovoga vikenda publika će imati priliku poslušati i njegov nastup na Zagrebačkom festivalu.

Pogledaj i ovo Promocija novog albuma Jelene Rozge - 7 velika podrška Rozga okupila poznate Hrvate, pojavio se i jedan bivši par, a najveće iznenađenje večeri bilo je vrlo emotivno!

Uoči festivala Matija je u intervjuu za DNEVNIK.hr ispričao nekoliko detalja o svojoj karijeri, ali i vezi s pjevačicom i kolegicom Nikom Turković.

"Veselim se nakon dugo vremena sudjelovati u vrhunskom showu, odlične produkcije i kvalitetnih pjesama. Dat ću sve od sebe da pjesma bude izvedena na visokom nivou i da publika bude zadovoljna viđenim", rekao je Matija uoči Zagrebačkog festivala na kojem će izvesti singl "Ptice", a otkrio nam je i je li preslušao pjesme ostalih kolega te koja od njih mu je najviše zapela za uho. "Nela, Vjeko i Lach su ipak moji pa navijam za njih", priznao je Cvek.

Svoj prvi album "Izbirljivo i slučajno“ ovaj glazbenik predstavio je prije nekoliko dana, a osvrnuo se na komentare koje je dobio na račun tog izdanja. "Imamo fenomenalan feedback, ja sam prezadovoljan time kako sve zvuči i izgleda, prodaja i streaming za sada idu odlično. Mislim da su svi kriteriji za veselje zadovoljeni", nije skrivao sreću Cvek. Na albumu je objavio i glazbene suradnje s Matijom Dedićem i bendom TBF, a otkrio je i nešto više o tome. "Velika je čast na prvom albumu imati takve dvije suradnje. Sretan sam što su i dečki iz TBF-a i Matija odlično reagirali na poziv i na kraju bili zadovoljni produktom", pohvalio se Matija.

Već nekoliko godina Matija je u vezi s pjevačicom Nikom Turković. Mediji ih često nazivaju najsimpatičnijim parom glazbene scene, a Matija nam je otkrio kakve planove imaju u glazbenom smislu.

"Za sada surađujemo na njezinim pjesmama, ja kao koautor, a ona kao kantautor", kaže Matija, koji nam je ispričao i kako ga je Nika osvojila te kako funkcioniraju dok glazba nije u igri.

"Mislim da sam ja bio taj koji je nešto morao osvajati, a kad se ne igramo glazbe, igramo se 'di su mi tenisice', rekao je glazbenik. Priznao je i koja mu je njezina najdraža pjesma. "Sve su mi vrhunske, a najdraža mi je možda 'Boje', volim aranžman i pjesmu i tekst", zaključio je Cvek.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matija Cvek (@matijacvek)

Matija Cvek osvrnuo se i na svoje planove nakon nastupa na Zagrebačkom festivalu. "Rasprodani su zagrebački koncerti u dvorištu Akademije likovnih umjetnosti 10., 11. i 12.6. Nadam se da ćemo svirati cijelo ljeto", kaže. Za kraj je komentirao i kako je vrijeme pandemije djelovalo na njega kao glazbenika te što je sve naučio. "Naučio sam više cijeniti život, slobodno vrijeme, obitelj, prijatelje. Više sam osviješten o prolaznosti života i vrijednosti svakog jutra s kojim otvorimo oči", ispričao nam je ovaj simpatični pjevač.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Mate Rimac Mate Rimac (Foto: Dnevnik.hr) Mate Rimac (Foto: Dnevnik.hr) Mate Rimac (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +0 Mate Rimac (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Zanimljivosti Prekrasna vila u kojoj se Rimac oženio krije intrigantne priče, a procurile su i prve fotografije s njihove intimne ceremonije!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene