Matija Cvek oduševio je žiri Zagrebačkog festivala te odnio pobjedu svojom pjesmom "Ptice". Za DNEVNIK.hr ispričao je kakav je osjećaj pobijediti te je li očekivao nagradu.

Galerija


Matija Cvek pobjednik je 68. Zagrebačkog festivala! Emotivnom izvedbom pjesme ''Ptice'', za koju je, u suradnji s Alanom Dovićem, napisao tekst i glazbu, Cvek je gotovo jednoglasno osvojio simpatije stručnog žirija te premoćno odnio pobjedu.

Vezani članci Matija Cvek i Marko Kutlić - 2 Matija Cvek i Marko Kutlić se udružili i imaju novu sjajnu pjesmu "Zaplesala je s ljetom" koja će biti ljetni hit Matija Cvek, Nika Turković Mnogi kažu da su najsimpatičniji par naše estrade, a pjevač nam je otkrio i pokoji detalj dugogodišnje veze s kolegicom

Naš sve popularniji pjevač presretan je zbog osvojene nagrade, a za DNEVNIK.hr nakon pobjede je ispričao kakav je osjećaj primiti takvu nagradu, je li očekivao pobjedu te što mu je djevojka Nika Turković nakon pobjede poručila. "Konkurencija je fenomenalna, svi pjevaju odlično i imaju odlične pjesme. Stage je odličan, bend je odličan, produkcija je odlična i sve je sjajno", rekao nam je odmah nakon izlaska iz dvorane.

Što je sve još otkrio, pogledajte u našem videu.

Njegova pjesma "Ptice" već mjesecima ne silazi s ljestvica najemitiranijih singlova u Hrvatskoj. Svoj prvi album "Izbirljivo i slučajno'' glazbenik je predstavio prije nekoliko dana, a osvrnuo se na komentare koje je dobio na račun tog izdanja.

"Imamo fenomenalan feedback, ja sam prezadovoljan time kako sve zvuči i izgleda, prodaja i streaming za sada idu odlično. Mislim da su svi kriteriji za veselje zadovoljeni", nije skrivao sreću Cvek. Na albumu je objavio i glazbene suradnje s Matijom Dedićem i bendom TBF, a otkrio je i nešto više o tome. "Velika je čast na prvom albumu imati takve dvije suradnje. Sretan sam što su i dečki iz TBF-a i Matija odlično reagirali na poziv i na kraju bili zadovoljni produktom", pohvalio se Matija.

Matija Cvek osvrnuo se i na svoje planove nakon nastupa na Zagrebačkom festivalu.

"Rasprodani su zagrebački koncerti u dvorištu Akademije likovnih umjetnosti 10., 11. i 12. 6. Nadam se da ćemo svirati cijelo ljeto", kaže. Za kraj je komentirao i kako je vrijeme pandemije djelovalo na njega kao glazbenika te što je sve naučio. "Naučio sam više cijeniti život, slobodno vrijeme, obitelj, prijatelje. Više sam osviješten o prolaznosti života i vrijednosti svakog jutra s kojim otvorimo oči", ispričao nam je simpatični pjevač.

Bujna Slavonka sasvim otvoreno o pet minuta slave koja je prešla granice Hrvatske: ''Žene se zgražaju kad me vide, a muškarci se udaraju laktovima''

Slovenski mediji pišu da je Petar Grašo u vezi s atraktivnom vinarkom, glasine je komentirao pjevač, a na priče se osvrnula i ona!