Mateo Kovačić je podijelio crnobijelu fotografiju na kojoj drži sinčića Ivana, a supruga Izabel Kovačić ga grli.

Galerija


Mateo Kovačić proslavio je u četvrtak 27. rođendan, a na Instagramu se zahvalio na mnoštvu čestitka koje je primio. 

Vezani članci Mateo Kovačić Mateo Kovačić podijelio fotku na kojoj su on i sin jednako odjeveni, a presladak prizor je rastopio njegove pratitelje Izabel Kovačić - 2 Izabel Kovačić nasmijala neobičnim izdanjem u kojem šeta po londonskim ulicama: "Uniforma za svaki dan"

"Hvala na svim rođendanskim željama, nadam se da ću se uskoro vratiti na teren!", istaknuo je nogometaš. Mateo je objavio crnobijelu fotografiju na kojoj sjedi i u naručju drži sinčića Ivana, a njegova supruga Izabel Kovačić (28) ga grli.

Nasmiješeni supružnici gledaju u objektiv dok njihov preslatki sin ne može maknuti pogled s torte koje se nalazi na stolu ispred njega. Ovo je i prva fotografija na kojoj su Mateo i Izabel pokazali lice njihova sina što su ranije izbjegavali, a možete ju pogledati ovdje. 

Objava je u pola sata prikupila više od 37.000 lajkova i brojne oduševljene komentare. "Najslađa fotografija ikad", "Hrvatski maestro", "Već si legenda", "Volimo te", "Lijepa obitelj", "Nedostaješ na terenu", komentirali su Mateovi pratitelji. 

Izabel Kovačić nakon dugo vremena objavila fotku sa sinčićem Ivanom i objasnila što za nju znači majčinstvo

Dan ranije je supruga Izabel čestitala nogometašu rođendan na Instagramu. "Sretan rođendan, mužiću", napisala je Izabel pokraj fotografije na kojoj pozira s Mateom u ogledalu u liftu i on ih fotografira. Oboje su u sportskom izdanju i po nogometaševoj jakni je vidljivo da su bili na kiši, a u rukama imaju i kave za van.

Na slici je pažnju privukla i Mateova maska za mobitel na kojoj se nalaze on i Izabel. Naime, riječ je o fotografiji koja je snimljena na dan vjenčanja nogometaševe sestre Jelene iz 2018.

Inače, supružnici su dobili sina Ivana u listopadu prošle godine, a vjenčali su se 2017. u Sesvetskim Selima, u crkvi svetog Antuna Padovanskog, gdje su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a Mateo bio ministrant.

Danijela se oglasila prvi put nakon vijesti o krahu ljubavi s Grašom, jedan je detalj na njoj posebno upečatljiv

O kombinezonu koji nosi bit će zasigurno raznih komenatara, ali najbolje da njen odabir za izlazak pogledate sami