Mateo Kovačić u svibnju je izbrisao većinu fotografija s Instagrama, čak i one sa suprugom Izabel.

Galerija


Oni su jedan od najljepših i najpoznatijih domaćih parova.

Vezani članci Izabel Kovačić Supruga domaćeg nogometaša zaintrigirala prijatelje seksi svilenom haljinom i pozom Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Jednu od najljepših žena domaćih nogometaša znate kao plavušu, a sad je pokazala novu boju kose

Pritom mislimo na Izabel i Matea Kovačića koji trenutno uživaju u ljetnim aktivnostima o kojima većina Hrvata može samo sanjati, kao što je na primjer vožnja na luksuznoj jahti.

Time se pohvalio nogometaš Chelsea koji je nakon dugo vremena na svom profilu na Instagramu objavio fotografiju sa zanosnom suprugom.

Preciznije, Mateo je u svibnju ove godine iznenadio obožavatelje nakon što je odlučio obrisati većinu objavljenih fotografija na društvenim profilima, uključujući i one s Izabel.

Razlog zbog kojeg se odlučio na taj potez nije poznat, no čini se kako je spreman vratiti se na spomenutu društvenu mrežu na kojoj ga prati nešto više od 4,1 milijuna obožavatelja.

Obzirom da je od svibnja objavljivao uglavnom fotografije s nogometnog terena, fotografija s Izabel oduševila je njegove pratitelje.

"Samo sunce, more i moja ljubav", napisao je zaljubljeni Mateo pored fotografije koja osim golupčića uključuje i bajkoviti zalazak sunca.

Ipak, Mateo nije želio otkriti gdje se trenutno nalaze, no poznato jest da su u Hrvatskoj.

Obračun sa suprugom: Fotografija slavnog glumca iz bolnice šokirala javnost