Ljetna romantika

Jedan od najmoćnijih i najljepših domaćih parova nakon dugo vremena objavio zajedničku fotografiju

Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Mateo i Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Profimedia) Mateo i Izabel Kovačić (FOTO: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) +1 Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Galerija

Mateo Kovačić u svibnju je izbrisao većinu fotografija s Instagrama, čak i one sa suprugom Izabel.

Oni su jedan od najljepših i najpoznatijih domaćih parova.

Pogledaj i ovo Izabel Kovačić - 1 ''Kakva ljepotica'' Izabel Kovačić pokazala je kako muž Mateo i sin provode vrijeme na Sejšelima, no svu pozornost ukrala je ona bez trunke šminke!

Pritom mislimo na Izabel i Matea Kovačića koji trenutno uživaju u ljetnim aktivnostima o kojima većina Hrvata može samo sanjati, kao što je na primjer vožnja na luksuznoj jahti.

Time se pohvalio nogometaš Chelsea koji je nakon dugo vremena na svom profilu na Instagramu objavio fotografiju sa zanosnom suprugom.

Preciznije, Mateo je u svibnju ove godine iznenadio obožavatelje nakon što je odlučio obrisati većinu objavljenih fotografija na društvenim profilima, uključujući i one s Izabel.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mateokovacic8 on

Razlog zbog kojeg se odlučio na taj potez nije poznat, no čini se kako je spreman vratiti se na spomenutu društvenu mrežu na kojoj ga prati nešto više od 4,1 milijuna obožavatelja.

Obzirom da je od svibnja objavljivao uglavnom fotografije s nogometnog terena, fotografija s Izabel oduševila je njegove pratitelje.

"Samo sunce, more i moja ljubav", napisao je zaljubljeni Mateo pored fotografije koja osim golupčića uključuje i bajkoviti zalazak sunca.

Ipak, Mateo nije želio otkriti gdje se trenutno nalaze, no poznato jest da su u Hrvatskoj.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Johnny Depp (Foto: Profimedia) Amber Heard Depp (Foto: Getty) Depp Heard (Foto: Profimedia) Johnny Depp Amber Heard (Foto: Profimedia) +5 Amber Heard (Foto: Profimedia) Celebrity Obračun sa suprugom: Fotografija slavnog glumca iz bolnice šokirala javnost

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene