Mateo Kovačić imao je priliku upoznati Matthewa McConaugheyja koji je posjetio Stamford Bridge i nogometni klub Chelsea.

Galerija


Holivudski glumac Matthew McConaughey trenutno boravi Velikoj Britaniji, čime se pohvalio na društvenim mrežama, a jedna od lokacija koje je posjetio je i stadion Stamford Bridge nogometnog kluba Chelsea F.C. prilikom čega je upoznao i našeg reprezentativca Matea Kovačića koji tamo igra.

Mateo je na svom profilu na Insgramu objavio fotografiju na kojoj pozira s Matthewom, a i glumac je na svom profilu objavio nekoliko fotografija i pritom otkrio koliki je zapravo nogometni fan.

"18 igrača, 14 zemalja, jedna igra. Bog blagoslovio nogometnu loptu: najveći izum na svijetu", napisao je je Matthew uz fotografije koje je objavio. Na jednoj od njih tagirao je i američki nogometni klub Austin F.C. koji će od 2021. godine igrati u MLS-u,a čiji je on suvlasnik.

Glumac je za Daily Mail potvrdio kako je došao u potragu za novim igračima i kako se nada da će dosegnuti kvalitetu europskih klubova.

"Nadam se da ćemo u osam do deset godina gledati generaciju koja će zapravo biti na visokom nivou", izjavio je uzbuđeni Matthew.

Zbog prozirne haljine manekenka na Instagramu dobila gnjusne komentare od druge žene