baš su zgodni!

Mateo i Izabel Kovačić bili su kumovi na vjenčanju, pogledajte kako su se skockali, s njima je bio i sinčić Ivan

Mateo i Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Mateo i Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mateo i Izabel Kovačić (Foto: Instagram) +0 Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Profimedia) Galerija

Mateo Kovačić je objavio fotografije s vjenčanja njegova prijatelja iz djetinjstva kojemu je uzvratio kumstvo, a mladenki je kuma bila Izabel.

Nogometaš Mateo Kovačić i njegova supruga Izabel imali su posebne uloge na vjenčanju njegova prijatelja iz djetinjstva Marina Miletića i njegove odabranice Sare.

Pogledaj i ovo Mateo i Izabel Kovačić - 1 ''Obiteljski set!'' Mateo i Izabel Kovačić otputovali su na istu egzotičnu lokaciju na kojoj je do neki dan bila naša pjevačica, podijelili su i prve divne prizore od tamo!

Nakon što je Marin bio vjenčani kum Mateu, nogometaš mu je uzvratio kumstvo, a mladenki je kuma bila Izabel.

"Bila nam je čast biti pored vas kao vaši kum i kuma na najposebniji dan vaših života. Volimo vas i želimo vam sve najbolje", napisao je nogometaš na svojem profilu na Instagramu uz fotke s vjenčanja na kojima u naručju drži sinčića Ivana i koje možete pogledati ovdje.

Izabel se za ovu posebnu prigodu posebno i skockala, a nosila je usku crnu haljinu s detaljima od perja i bez naramenica, no potrudila se i da ne zasjeni mladenku. Mateo bio u klasičnom crnom odijelu s bijelom košuljom i leptir-mašnom, a sina su obukli u bijelo.

Podsjetimo, Izabel i Mateo sina su dobili u listopadu 2020. godine, a vjenčali su se 2017. u Sesvetskim Selima, u crkvi svetog Antuna Padovanskog, gdje su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a Mateo bio ministrant.

Izabel je vjenčana kuma bila njezina najbolja prijateljica Ena Cupac.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Roseanne (Foto: Profimedia) Roseanne (Foto: Profimedia) Roseanne (Foto: Profimedia) Roseanne (Foto: Profimedia) +0 Roseanne Barr (Foto: Getty) Nekad i sad Nekad omiljena Roseanne blistavu karijeru upropastila je rasističkim ispadom, a danas bi je malo tko prepoznao

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene