Razlog za slavlje

Mateo Kovačić lijepoj supruzi Izabel posvetio divnu objavu na Instagramu

Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) +0 Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Galerija

Izabel Kovačić proslavila je 25. rođendan, a putem društvenih mreža suprug Mateo joj je uputio lijepu čestitku.

Izabel Kovačić proslavila je 25. rođendan, a među prvima joj je čestitao njezin suprug Mateo koji joj je i javno, objavom na Instagramu, zaželio sve najbolje.

Pogledaj i ovo Mateo i Izabel Kovačić - 1 ''Obiteljski set!'' Mateo i Izabel Kovačić otputovali su na istu egzotičnu lokaciju na kojoj je do neki dan bila naša pjevačica, podijelili su i prve divne prizore od tamo!

''Sretan rođendan mojoj jednoj i jedinoj'', napisao je uz njezinu fotografiju za koju je pozirala pored rođendanske torte.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday to my one and only ❤️

A post shared by Mateo Kovacic (@mateokovacic8) on

Mateo i Izabel poslije osam godina veze vjenčali su se u lipnju prošle godine. Zavjete su izmijenili u Župi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima gdje je njihova ljubav i započela.

Bračni par trenutačno živi u Londonu, a Izabel je lani pokrenula i vlastiti posao, a riječ je o dizajniranju obuće i opreme za bebe čemu su se posvetile lani. 

''Shvatile smo da na tržištu skoro pa nema dostupnih neprerađenih materijala, a naše ideje za zajednički posao su svakako bile najviše orijentirane na djecu. Tako je ''Lunilou'' priča krenula'', objasnile su poduzetne sestre te dodale da imaju još puno planova.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić (Foto: Dnevnik.hr) Franka Batelić (Foto: Dnevnik.hr) Franka Batelić (Foto: Dnevnik.hr) Franka Batelić (Foto: Dnevnik.hr) +7 Franka Batelić (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Ponosni Vedran uz svoju suprugu: Svi pogledi bili su uprti u Franku, koja nije skidala osmijeh s lica

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Adna Šestić (Foto: Dnevnik.hr) Adna Šestić (Foto: Dnevnik.hr) Adna Šestić (Foto: Dnevnik.hr) Adna Šestić (Foto: Dnevnik.hr) +1 Adna Šestić (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Iznenađenje za Adnu iz Supertalenta: Cetinski joj je uputio primamljivu ponudu koju će teško odbiti!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) +2 Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Celebrity Slavna "prijateljica" otkrila što voli raditi gola, njezin odgovor mnoge je iznenadio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene