Izabel Kovačić proslavila je 25. rođendan, a putem društvenih mreža suprug Mateo joj je uputio lijepu čestitku.

Galerija


Izabel Kovačić proslavila je 25. rođendan, a među prvima joj je čestitao njezin suprug Mateo koji joj je i javno, objavom na Instagramu, zaželio sve najbolje.

Vezani članci Mateo Kovačić i Matthew McConaughey Holivudski glumac u potrazi za igračima za svoj klub, družio se i s našim Mateom Kovačićem Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Jedan od najmoćnijih i najljepših domaćih parova nakon dugo vremena objavio zajedničku fotografiju

''Sretan rođendan mojoj jednoj i jedinoj'', napisao je uz njezinu fotografiju za koju je pozirala pored rođendanske torte.

Mateo i Izabel poslije osam godina veze vjenčali su se u lipnju prošle godine. Zavjete su izmijenili u Župi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima gdje je njihova ljubav i započela.

Bračni par trenutačno živi u Londonu, a Izabel je lani pokrenula i vlastiti posao, a riječ je o dizajniranju obuće i opreme za bebe čemu su se posvetile lani. 

''Shvatile smo da na tržištu skoro pa nema dostupnih neprerađenih materijala, a naše ideje za zajednički posao su svakako bile najviše orijentirane na djecu. Tako je ''Lunilou'' priča krenula'', objasnile su poduzetne sestre te dodale da imaju još puno planova.

Ponosni Vedran uz svoju suprugu: Svi pogledi bili su uprti u Franku, koja nije skidala osmijeh s lica

Iznenađenje za Adnu iz Supertalenta: Cetinski joj je uputio primamljivu ponudu koju će teško odbiti!

Slavna "prijateljica" otkrila što voli raditi gola, njezin odgovor mnoge je iznenadio