Matej Mlađenović jedan je od kandidata u showu ''Ženim sina?'', gdje traži pravu ženu.

Galerija Matej Mlađenović (Foto: Instagram) Matej Mlađenović (Foto: IN Magazin) Matej Mlađenović (Foto: Facebook) +2 Matej Mlađenović (Foto: Facebook)

Matej Mlađenović jedan je od kandidata koji u showu ''Ženim sina?'' traži pravu ljubav.

Vezani članci Josip Kotlar (Foto: Instagram) Domaći miljenik žena otkrio da mu je inboks pun sočnih ponuda: "To si i htio, zar ne?" Matej Mlađenović (Foto: Facebook) Matej je odluku donio bez grča i nedoumica: "Karla ima sve ono što tražim kod jedne cure, ali..."

Ovaj 28-godišnjak iz Dubrovčaka Desnog bavi se glazbom i vlasnik je jednog kluba na koji je jako ponosan. Matej priznaje da mu je glazba na prvom mjestu te da su note ono što ga smiruje, a sviranjem i pjevanjem želi se baviti cijeli život.

Dokaz da u glazbi pronalazi utjehu jest i pjesma koju je napisao nakon bolnog prekida s bivšom djevojkom.

Riječ je o pjesmi naziva ''Bolje je za oboje''.

''Svatko je krenuo svojim putem i tako je nastala ta pjesma. Bilo je tu više tih brodoloma, više se razočaraš u cure i dižeš ljestvice i zid. I onda srušiš taj zid i dižeš ga ispočetka'', objasnio je Matej.

Negovoj majci Ljiljani želja je da nađe djevojku koja će ga prihvatiti takvog kakav jest, a on sam voli cure koje njeguju prirodan izgled.

Više o showu ''Ženim sina?'' čitajte OVDJE, a propuštene epizode pogledajte na novavideo.dnevnik.hr.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju