Matej Veličanstveni

Njegova sreća zbog zlatnog gumba rasplakala je Hrvatsku: "Postao sam popularniji u školi!"

Matej Mateković Matej Mateković Luka Dubroja/Nova TV 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Matej Mateković Matej Mateković Matej Mateković Matej Mateković Matej Mateković Matej Mateković (Foto: Dnevnik.hr) Matej Mateković (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Matej Mateković (Foto: Nova TV) Matej Mateković (Foto: Nova TV) Matej Mateković (Foto: Nova TV) +0 Matej Mateković Galerija

Matej Mateković i njegova vrtnja hula-hupa toliko su oduševili voditelje Supertalenta Franu Ridjana i Igora Mešina na audiciji da su mu upravo oni stisnuli zlatni gumb.

Osmogodišnji Matej Mateković iz Križevaca dječak je vrlo neobičnog talenta.

Pogledaj i ovo Duo Kamikazete Duo Kamikaze(te) Nazivaju se opravdano "ludim Slovenkama", a ranije su najavile nešto neviđeno: Nisu lagale, izvele su čudo!

Riječ je o vrtnji hula-hupa, a inspiraciju je dobio od bivše natjecateljice Supertalenta Jelene Znaor, koja je također svojevremeno dobila zlatni gumb.

"Moja reakcija na zlatni gumb bila je... baš sam bio sretan. Imao sam na uhu tu konfetića, a jedan mi je upao i u džep od hlača. Potajno sam se nadao zlatnom gumbu, ali nisam očekivao da će voditelji stisnuti zlatni gumb i baš sam se iznenadio. Prvo sam si pomislio 'aaaaa dobio sam zlatni gumb' i bio sam jako veseo, vrištao sam, skočio sam jedan i pol metar u zrak od veselja", prisjetio se Matej, jer kako se često kaže - djeca su uvijek najiskrenija.

Podsjetimo, Mateju su zlatni gumb pritisnuli voditelji Frano Ridjan i Igor Mešin.

I dok je Mateja, naravno, podržala cijela obitelj, a u audicijskoj emisiji i publika i žiri, to nije bio slučaj s njegovim kolegama iz škole, koji su ga često ismijavali.

"Moji dečki u razredu ismijavali su me, ali sad kad sam dobio zlatni gumb, sad su se popravili i... Ne znam. Malo mi je smetalo što su mi se smijali jer oni su mene i u vrtiću ismijavali i lovili su me stalno, ali veselim se što su se popravili", iskreno je rekao Matej za IN magazin.

Njegov polufinalni nastup bio je još spektakularniji od audicijskog, a internet je gorio od pohvala tom neobičnom i ludo talentiranom dječaku.

"Koji osmijeh i sreća na zlatni gumb, neopisivo, za razliku od 90 posto današnje djece koji vise po cijele dane za kompjuterom, on je svoju sreću pronašao u nečem drugom. Svaka čast!", "Vidi se da je dječaku stalo i da je jako sretan, ja sam s tobom, Matej, idemo do finala", "Ovaj mali totalno je zaslužio zlatni gumb i neka bude sram djecu koja mu se rugaju", "Zasluženo je dobio zlatni gumb, i ja imam hula-hup i teško mogu jedan, a kamoli 42", samo su neki od komentara koje smo pročitali. 

Osim toga, mnogi gledatelji iskreno su priznali kako ih je Matejeva sreća zbog zlatnog gumba dovela do suza! 

Talentirani 8-godišnjak u finalu je bio najslađi dosad i stigao je s najviše samopouzdanja ikad! To se itekako vidjelo, jer je točku odradio besprijekorno, što je naravno primijetio i žiri.

"Tko mu može odoljeti? Gospodinu savršenom, gosposinu veličanstvenom, snalažljivom i presuper talentiranom", odmah na početku je istaknula Martina. "Ja sam ti ljubavi jedna od onih koja ne može ni u rikverc voziti, ali ti... To što ti radiš je toliko sjajno i ti to znaš! Bio si fenomenalan večeras", poručila mu je Maja.

"Vi ste baš pravi frajer, gospodine Veličanstveni", bio je kratak i jasan Janko. 

Sve o showu Supertalent čitajte na službenoj stranici.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene