Podrška jedno drugome

Njihova ljubav možda nije preživjela, ali i više je nego očito da se i dalje dobro slažu, zajedno su uživali i u Sinju

Matea Jelić, zlatna olimpijka Matea Jelić, zlatna olimpijka DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Matea Jelić, zlatna olimpijka Galerija

Matea Jelić i Toni Kanaet snimljeni su zajedno na Sinjskoj alci gdje su sjajno raspoloženi pozirali fotografima i pozdravljali obožavatelje.

Ovogodišnja Sinjska alka okupila je brojne gledatelje pa tako i one dobro nam poznate, među kojima su se našli i naši olimpijci Matea Jelić i Toni Kanaet koji su zajedno snimljeni na tribinama.

Pogledaj i ovo showbuzz Ponosni sugrađani VIDEO Skromna Kninjaka nova je svjetska kraljica taekwandoa

Oboje su bili sjajno raspoloženi i sa smiješkom su pozdravljali obožavatelje i fotografe te još jednom pokazali da kao bivši ljubavni par sjajno funkcioniraju i kao prijatelji. Naime, Matea i Toni bili su u vezi prije četiri godine, istovremeno kada su bili i sparing partneri, a njihovi treninzi bili su poprilično žestoki.

"Uglavnom on mene razbije na sparinzima. Često me udari, pa se ja malo naljutim i krenem još jače, pa me on još više pogodi i onda sam gotova, ali na kraju sam dobro. Jedanput mi je i slomio nos. Puno mogu izvući iz njih, on je puno brži i jači od mene, nijedna cura nije takva, pa mi je lakše u borbama", izjavila je bila Matea tada za 24 sata.

Njihova ljubavna priča ipak nije preživjela, ali zato ona prijateljska jest u što smo se mogli uvjeriti i ovih dana. Toni je za portal Dalmacija danas nedavno priznao kako je njegovo srce slobodno i da trenutačno nema vremena za djevojke što je posebno razveselilo njegove brojne obožavateljice i pratiteljice na društvenim mrežama na kojima često dijeli svoje atraktivne fotografije. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Toni Kanaet (@tonikanaet)

  1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Leonarda Boban (Foto: Instagram) Celebrity Kada ne ljubi novu 19 godinu mlađu djevojku, Boban se druži s našom uspješnom sportašicom, ona se pohvalila zajedničkom fotkom

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Janica Kostelić (Foto: Twitter) Janica Kostelić (Foto: Facebook) +0 Janica Kostelić (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL) Celebrity Janica Kostelić prvi put u javnosti sa sinom Oskarom, nije ga ispuštala iz ruku dok su zajedno pratili Alku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene