komplimentima nema kraja!

Ni bivši dinamovac nije odolio komentirati suprugu u seksi bikiniju, a dive joj se i druge žene nogometaša: "Srušit ćeš internet!"

Matea Ibanez (Foto: Instagram) Matea Ibanez (Foto: Instagram) instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Matea Ibanez (Foto: Instagram) Matea Ibanez (Foto: Instagram) Marta Fernandes i Matea Ibanez (Foto: Instagram) Matea Ibanez (Foto: Instagram) Matea Ibanez (Foto: Instagram) Matea Ibanez (Foto: Instagram) +0 Matea Ibanez (Foto: Instagram) Galerija

Matea Ibanez na Instagramu samo niže svoje fotografije u badićima, a zadnja koju je objavila izazvala je pravu pomutnju na društvenoj mreži.

Supruga bivšeg igrača Dinama Luisa Ibaneza, atraktivna ekonomistica Matea, s obitelji ljetuje u Betini na otoku Murteru odakle neprestano na Instagramu dijeli svoje fotke u badićima.

Pogledaj i ovo showbuzz Zaljubljeni sportaši ZALJUBLJENI SPORTAŠI Ibanez slavi godišnjicu, Stepančić postaje tata!

Posljednjom takvom objavom na društvenoj mreži izazvala je pravu pomutnju. Pozirala je u minijaturnom šarenom bikiniju s izazovnim izrezima na bokovima, a fotku nije odolio komentirati ni njezin suprug.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Matea Ibanez (@mateaibanez)

"Auuu ljubavi", napisao joj je Luiz uz zaljubljene smajliće i emotikone vatre, a na komplimentima nisu štedjele ni druge žene nogometaša. Marta Fernandes je također reagirala s emotikonima vatre, kao i Ivana Vida, dok joj je Adriana Đurđević poručila: "Hoćemo još!"

"Srušit ćeš internet ženo", "Jao mamasita", "Kako si zgodna", "Wow", "Savršena", još su neki od brojnih komplimenata koje je dobila, a slične reakcije izazvala je i svim prethodnim fotkama s ljetovanja na kojima je samo izmjenjivala minijaturne badiće.

Podsjetimo, Argentinac i atraktivna Zagrepčanka bračne su zavjete prvo izmijenili pred matičarom 2013. godine, a onda su se u lipnju 2015. godine vjenčali i u crkvi. Zajedno imaju dvojicu sinova, Mathiasa i Thiaga.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce i Paris Brosnan (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) +3 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Imaju ljubav o kakvoj mnogi sanjaju, nakon više od 20 godina mu klecaju koljena zbog supruge koju je često branio od kritika na račun izgleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene