Novi problemi

Mišo Kovač hitno hospitaliziran u splitskoj bolnici, vijest je potvrdila njegova supruga: "Ne mogu pričati, nisam dobro"

Lidija Pintarić i Mate Mišo Kovač - 3 Lidija Pintarić i Mate Mišo Kovač - 3 In Magazin 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Pintarić i Mate Mišo Kovač - 3 Lidija Pintarić i Mate Mišo Kovač - 2 Lidija Pintarić i Mate Mišo Kovač - 1 Lidija Pintarić i Mate Mišo Kovač - 2 Lidija Pintarić i Mate Mišo Kovač - 1 Mišo Kovač (Foto: Dnevnik.hr) Mate Mišo Kovač (Foto: Dnevnik.hr) +0 Ivana i Mate Mišo Kovač (Foto: Instagram) Galerija

Mate Mišo Kovač završio je u bolnici u Splitu nakon što je dva dana imao visoku temperaturu, a liječnici sumnjaju na upalu pluća.

Naš legendarni pjevač Mate Mišo Kovač ponovno je završio na bolničkom liječenju i to na odjelu Pulmologije splitske bolnice na Firulama, prenosi Slobodna Dalmacija.

Pogledaj i ovo Mate Mišo Kovač Oglasila se kći Ivana! Mišo Kovač završio u bolnici, na splitske Firule prevezen je vozilom hitne pomoći

80-godišnji Mišo imao je visoku temperaturu, a hitna je pomoć po njega došla u Strožanac gdje živi sa suprugom Lidijom. Prema pisanju Slobodne Dalmacije liječnici sumnjaju na početak upale pluće, a test na koronavirus bio je negativan.

"Ne mogu pričati, nisam dobro", kratko je poručila njegova supruga Lidija za Slobodnu Dalmaciju

Mišo je posljednji put u bolnici završio u listopadu ove godine kada je također nekoliko dana morao provesti na Odjelu za plućne bolesti KBC-a Split.

Njegova kći Ivana Kovač tada je za Dalmatinski portal potvrdila da se on osjeća dobro i zahvalila svima na brizi. Istaknula je i kako joj je najvažnije da je njezin otac dobro.

"Znam da je panika uvijek u pitanju kad je riječ o njemu, ali razumijem", rekla je tada Ivana.

Čim je izašao iz bolnice, Mišo je otišao u Podstranu, gdje je snimao spotove za svoje stare hitove, a nedavno je bio i jedna od glavnih zvijezda na tribinama Poljuda tijekom susreta hrvatske i ruske nogometne reprezentacije.

Podsjetimo, Mišo je prije dvije godine zbog respiratornih problema bio na liječenju u zagrebačkoj Specijalnoj bolnici za plućne bolesti gdje se oporavljao od ozbiljne infekcije pluća. Samo nekoliko dana prije toga, održao je koncert pred 12.000 ljudi u Spaladium areni.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene