ne odustaje

Mišo Kovač nakon dugo vremena uhvaćen u javnosti, snimili su ga njegovi obožavatelji, a čini se da sprema nešto novo!

Lidija Pintarić i Mate Mišo Kovač - 3 Lidija Pintarić i Mate Mišo Kovač - 3 In Magazin 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Pintarić i Mate Mišo Kovač - 3 Lidija Pintarić i Mate Mišo Kovač - 1 Lidija Pintarić i Mate Mišo Kovač - 2 Lidija Pintarić i Mate Mišo Kovač - 2 Mišo Kovač pjeva (Foto: Dnevnik.hr) Mišo Kovač (FOTO: Sonja Dvornik) +0 Mišo Kovač (FOTO: Sonja Dvornik) Galerija

Mate Mišo Kovač viđen je kako snima novi glazbeni spot na terasi svoje obiteljske kuće u Strožancu.

Naš legendarni glazbenik Mate Mišo Kovač već se neko vrijeme u javnosti ne pojavljuje nakon što mu je bilo narušeno zdravlje, ali sada je sve iznenadio svojim najnovijim potezom.

Pogledaj i ovo Ivana Kovač nešto se i naziralo Ivana Kovač pokazala goli trbuh, a rezana majica koju je obukla imala je i zanimljiv natpis!

Naime, čini se kako 80-godišnji Mate još nije spreman za povlačenje s domaće glazbene scene jer viđen je kako snima novi glazbeni spot, i to na terasi svoje obiteljske kuće u Strožancu, prenosi Slobodna Dalmacija.

Mišu su snimili građani, a uz njega se mogla vidjeti i supruga Lidija, koja mu je velika podrška. U snimci koju je objavila Slobodna Dalmacija čuju se stihovi "Kad mi jednom duša među zvizde krene, čuvajte mi pismu, pivajte za mene", najnovije pjesme koju je glazbenik pripremio za svoje vjerne obožavatelje, a koji je sada s velikim nestrpljenjem iščekuju.

Video možete pogledati OVDJE

A njih je nedavno obradovala i Mišina kćer Ivana Kovač, koja je na društvenim mrežama objavila njegovu novu fotografiju na kojoj je pozirao s njezinom kćerkicom, odnosno svojom unukom Elenom.

"Ljubav je to", napisala je Ivana uz fotku na kojoj Mišo unuku drži u krilu, koju možete pogledati ovdje, a prizor je raznježio njegove obožavatelje.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca i Roman Bianca i Roman Bianca i Roman Bianca i Roman +7 Bianca i Roman Celebrity Izraz lica Maje Šuput govori sve o neugodnom susretu s osobom iz prošlosti: "Vi se mene ne sjećate? Prije puno godina..."

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Matan Vukčević Matan Vukčević Matan Vukčević Matan Vukčević +6 Matan Vukčević Celebrity Zbog ovog muškarca javno se oglasio čak i Thompson, snažna poruka koju je poslao svojim performansom sve je dobro uzdrmala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene