Sve zbog korone

Mišo Kovač ponovno je u bolnici samo dan nakon što je pušten kući, on je zabrinut za suprugu i kćer

Mišo Kovač na Poljudu - 2 Mišo Kovač na Poljudu - 2 DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mišo Kovač na Poljudu - 2 +0 Mate Mišo Kovač Galerija

Miši Kovaču je u noći na srijedu skočila temperatura te je završio u bolnici samo dan nakon što je pušten na kućnu njegu.

Legendarni domaći pjevač Mate Mišo Kovač ponovno je u splitskoj bolnici, samo dan nakon što su ga pustili na kućnu njegu, piše Dalmacija danas. U noći na srijedu ponovno je hospitaliziran, a prema posljednjim informacijama skočila mu je temperatura te su mu liječnici preporučili da prenoći u bolnici.

Pogledaj i ovo Mišo Kovač njegov zaštitni znak Pogledajte kako je Mišo Kovač izgledao bez brkova! Iste godine kada ih je pustio, procvjetala mu je i karijera

Slobodna Dalmacija je u utorak pisala kako je Mišo Kovač u bolnici završio jer je pozitivan na koronavirus. Osim Miše na koronu su pozitivne i njegova supruga Lidija te kći Ivana koja ga je prije nekoliko dana posjetila u Strožancu pokraj Splita gdje se on nalazi već nekoliko mjeseci.

Poznato je i da su Mišo, Lidija i Ivana cijepljeni protiv koronavirusa.

Podsjetimo, Mišo je krajem prošlog mjeseca hitno hospitaliziran, nakon što je dva dana imao visoku temperaturu, a hitna je pomoć po njega došla u Strožanac gdje živi sa suprugom. Tamo je napravio test na koronavirus, a rezultat je bio negativan.

Mišo je u bolnici završio i u listopadu ove godine kada je također nekoliko dana morao provesti na Odjelu za plućne bolesti KBC-a Split.

Prije dvije godine zbog respiratornih problema bio na liječenju u zagrebačkoj Specijalnoj bolnici za plućne bolesti gdje se oporavljao od ozbiljne infekcije pluća. Samo nekoliko dana prije toga, održao je koncert pred 12.000 ljudi u Spaladium areni.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Chris Noth (Foto: Getty Images) Chris Noth (Foto: Getty Images) +0 Sarah Jessica Parker i Chris Noth (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Ipak je živ! Urnebesna reklama s Facom koja je napravljena kao parodija Seksa i grada postala je pravi hit

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene