Svi pjevaju

Legendarni Mišo održao koncert u Areni

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon dugih šest godina, glazbena legenda Mate Mišo Kovač, ponovno je raširenih ruku dočekao svoju najvjerniju publiku, na velikom koncertu u zagrebačkoj Areni.

Kad je Mate Mišo Kovač u pitanju, onda usitinu svi pjevaju. Bilo je tako i sinoć na velikom koncertu u Areni Zagreb, gdje je slavni pjevač ispre 11 tisuća ljudi izveo svoje najveće hitove.

Pogledaj i ovo Mate Mišo Kovač Oglasila se kći Ivana! Mišo Kovač završio u bolnici, na splitske Firule prevezen je vozilom hitne pomoći

Nije ni čudo što su se obožavatelji zaželjeli Miše jer su se posljednji put u Areni Zagreb družili 2009. Mišo je pokazao da i dalje ima nevjerojatnu karizmu i da je nakon svih dugih godina provedenih na sceni jedno od najvećih imena domaće glazbe.

Estradni put karizmatičnog pjevača Miše traje više od pola stoljeća, a da je istinski kralj estrade, jedan i jedini Mate Mišo Kovač, dokazuju velika postignuće njegove vrlo uzbudljive karijere. Pjevač s najvećim brojem prodanih ploča u povijesti hrvatske diskografije, nekoliko je puta proglašen pjevačem godine, čak je 1989. proglašen i za osobu godine, dobitnik je nagrade za životno djelo, dobitnik zlatnih, dijamantnih i srebrnih ploča....i tako u nedogled.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene