Koga je to Mišo stopirao?

'Mala koja dobro pjeva nije mogla izaći na binu, oni skandiraju Mišo, Mišo'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Euforija uoči njegovog koncerta zahvatila je i rukometaše Zagreba, koji su na treningu zagrljeni pjevali jednu od njegovih najpoznatijih pjesama.

Legendarni Mišo Kovač ove će subote nakon šest godina svoje obožavatelje ponovno dočekati raširenih ruku u zagrebačkoj Areni. Uz brojne bezvremenske hitove, s njima će proslaviti više od pola stoljeća karijere. Euforija uoči Mišina nastupa zahvatila je i rukometaše Zagreba, koji su na treningu zagrljeni zapjevali jednu od njegovih najpoznatijih pjesama.

Pogledaj i ovo In Magazin: Zvončica Vucković Pravi je majstor! Naša najdugovječnija manekenka pokazala je prema čemu gaji veliku strast: ''Kad uzmem šarafciger, ništa mi nije teško''

Dugo očekivani povratak kralja estrade u Arenu

'Dinamo - Rijeka - tri tisuće ljudi, ja - osam tisuća ljudi. Mala koja dobro pjeva, Lidija Bačić, nije mogla izaći na binu. Nije otpjevala ni jednu pjesmu, oni skandiraju Mišo, Mišo. Nema pjevanja, nema ništa, gotovo, izašla, prisjetio se Mišo.

ANKETA Koji je vaš najdraži hrvatski brkonja?

Glazbenik je oduvijek bio poseban, pa i onda kada je trebao liječničku pomoć.

'Molili su da ostanem jedan dan da spavam, ja sam rekao neću vam više nikada spavati u bolnici i iša sam ča. U bolnicu ako čovjek dođe zdrav, pet dana neka leži u bolnici, on je bolestan, gotovo', priča Mišo. Što je još otkrio, pogledajte u prilogu IN magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene