osjeća se dobro

Pjevač Mišo Kovač izašao iz bolnice i odmah se bacio na posao: "Panika je uvijek kada je on u pitanju"

Ivana i Mate Mišo Kovač (Foto: Instagram) Ivana i Mate Mišo Kovač (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ivana i Mate Mišo Kovač (Foto: Instagram) Galerija

Mate Mišo Kovač izašao je iz bolnice, a odmah je krenuo u Podstranu, gdje je snimao spotove za stare hitove prije nekoliko dana.

Legendarni domaći pjevač Mate Mišo Kovač izašao je iz bolnice, a njegova kći Ivana za Dalmatinski portal je poručila da se osjeća dobro. Zahvalila je svima na brizi, a istaknula je kako joj je najvažnije da je njezin otac dobro. "Znam da je panika uvijek u pitanju kad je riječ o njemu, ali razumijem", rekla je Ivana.

Pogledaj i ovo Mate Mišo Kovač Oglasila se kći Ivana! Mišo Kovač završio u bolnici, na splitske Firule prevezen je vozilom hitne pomoći

Čim je izašao iz bolnice, Mišo je otišao u Podstranu, gdje je prije nekoliko dana snimao spotove za svoje stare hitove. Pisalo se da je pjevač u bolnici završio zbog respiratornih problema, no njegova je kći to sve negirala. "Tata nema nikakve respiratorne tegobe, što su neki naklapali. Jednostavno, često je po kontrolama, a sada je sve dobro i zato sam jako, jako sretna", rekla je Ivana prije par dana za Slobodnu Dalmaciju.

Podsjetimo, Mišo je prije dvije godine zbog respiratornih problema bio na liječenju u zagrebačkoj Specijalnoj bolnici za plućne bolesti gdje se oporavljao od ozbiljne infekcije pluća. Samo nekoliko dana prije toga, održao je koncert pred 12.000 ljudi u Spaladium areni.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić Petar Grašo - 1 Petar Grašo +0 Petar Grašo Celebrity Danijela Martinović iznenadila potezom prema Hani Huljić, a napravila je i nešto što Grašo još nije

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: AFP) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) +4 Shiloh Jolie Pitt (FOTO: Getty) Nekad i sad Šuškalo se da želi biti dječak i uzima muške hormone, no čini se da je kći slavnog bivšeg para od te ideje skroz odustala!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene