Presretna je

'Larin izbor': Mate i Nikol su se odlučili vjenčati!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U novoj epizodi 'Larinog izbora' Mate je ujutro prosi te je Nikol presretna i svoju sreću dijeli s ukućanima...

Aisha govori Jakovu da napiše pismo Lari te on to i učini. Jakov stavlja pismo u bocu i baca je u more. Abdulah je bijesan i traži da Aisha uništi odjeću koju je našao. Ona ne može odoljeti i gleda lijepu zapadnjačku haljinu u čemu je zatekne Dinko. Aisha bježi od njega, a on je zabavljen cijelom situacijom.

>> Recept za čarobni tart doznajte ovdje!

Pogledaj i ovo showbuzz Drama se nastavlja 'Larin izbor': Leon je prevario Karmen!

Osim toga, u novoj eipzodi 'Larinog izbora' Iman se šokira kada shvati da njen otac zaista drži Nikšinu voljenu Karmen kao zatvorenicu. Sreće Aishu na plaži i govori joj da se ne mora bojati oca. Nagovara Aishu da isproba zapadnjačku odjeću te, igrom slučaja, Aisha ostaje bez svog hidžaba. Aisha ostaje prespavati na plaži gdje je pronalazi Dinko. Nikša pokušava saznati od Iman što se događa, no ona odbija pričati s njim jer ne želi odati oca.

Iman poziva Abdulaha na red te joj on priznaje kako je na rubu financijske propasti te zato drži Karmen u zarobljeništvu. Lucijan ipak ne želi Neli obećati da će osloboditi Tončija kako bi osigurao njenu šutnju. Lucijan sreće Nikol na benzinskoj i napada je, no Mate je junački obrani i otjera Lucijana. Nikol je potresena nakon susreta s Lucijanom i moli Matu da provede noć s njom.

Mate je ujutro prosi te je Nikol presretna i svoju sreću dijeli s ukućanima. Lucijan traži od Tamare istinu o krađi. Bijesan je i razočaran kada mu Tamara potvrdi da je policijsko izvješće o njezinoj krađi istinito. Nela likuje pred Lucijanom i traži od njega da što prije oslobodi Tončija. No, Lucijan ponovno ucjenjuje inspektora Vulića.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene