Sjećate se njega?

SEVERININ BIVŠI PRAVI JE FRAJER Od simpatičnog klinca do zgodnog muškarca

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nije Severini Igor Kojić prvi mladi frajer. Davne 2005. Mate Čuljak postao je javnosti poznat kao njen dečko. Zajedno su bili više od godinu dana.

Severinin bivši dečko, Mate Čuljak, rijetko se pojavljuje u javnosti, ali kada to učini, onda uvijek privuče pozornost. Sinoć se tako pojavio na humanitarnoj akciji Studentskog katoličkog centra Palma.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Danas Mate izgleda puno drugačije no nekad, kada je ljubio najpoznatiju hrvatsku pjevačicu, zbog koje je i postao toliko poznat u javnosti. Naime, Mate je nekad imao baby face, dok je danas pravi frajer. Njegovo djetinje lice iz 2005. ne čudi, ipak je imao svega 26 godina.

Te godine se, naime, zaljubio u Severinu. Njihova veza trajala je nešto više od godinu dana, a nakon prekida iste, Matina popularnost je pala, barem što se medija tiče. A čini se, njemu to i ne fali. Na javnim događanjima pojavljuje se isključivo kada mu to zaista i znači.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene