Mate Bulić (Foto: Matija Habljak/PIXSELL)
Mate Bulić (Foto: Matija Habljak/PIXSELL) Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Mate Bulić hitno je operiran nakon što mu je u travnju dijagnosticiran zloćudni tumor na bubregu, koji mu je odstranjen početkom ovog mjeseca. Bulić je na svojem Facebook profilu objavio da se veseli koncertima koji počinju već u lipnju.


Mate Bulić, poznati hrvatski pjevač, operiran je nakon što mu je na desnom bubregu otkriven zloćudni tumor. Bulić je u objavi na Facebooku također napisao da nalazi pokazuju kako je tumor uspješno i u potpunosti uklonjen.

Vezani članci Mate Bulić - 4 Mate Bulić već je mjesec dana u bolnici, o zdravstvenom stanju pjevača sada se oglasio njegov tim Llea Kajtazi Djevojčica Llea (5) ima tumor očnih živaca, obitelj treba pomoć: "Financijski to teško podnosimo. Već je zahvatio mozak..."

"Dragi moji

Želim s vama podijeliti nešto što me mučilo posljednjih nekoliko tjedana. Naime, u travnju je dijagnosticirano kako imam zloćudni tumor na desnom bubregu. Hitno mi je zakazana operacija kojoj sam podvrgnut početkom ovog mjeseca i nalazi koje sam upravo primio pokazuju kako je tumor uspješno i u potpunosti uklonjen. Ovom prilikom želio bih se zahvaliti primarijusu urologije dr. sc. Nikoli Zebiću te cijelom osoblju klinike Bayreuth na profesionalnosti i najboljoj skrbi koju bi svaki pacijent mogao poželjeti", napisao je.

Dodao je da se veseli koncertima te upozorio obožavatelje na važnost redovitih pregleda.

"Nisam htio s ovime izlaziti u javnost dok nisam bio u potpunosti siguran da je sve u redu. Zahvaljujem svima na brizi i porukama podrške koje sam primio u ovim teškim danima, koji su na sreću iza mene. Veselim se što se vidimo na koncertima koji počinju već u lipnju. Pregledavajte se redovito, jer to što sam otkrio bolest u ranoj fazi, meni je spasilo život. Želim vam svima puno zdravlja, jer zdravlje je najvažnije. Voli vas vaš Mate", napisao je Bulić.