Svi su na njega ponosni!

Iscrpljen, ali s osmijehom Mate Bulić se oglasio prvi put nakon 8 mjeseci i teške borbe s koronom, evo što je poručio!

Mate Bulić (Foto: Dnevnik.hr) Mate Bulić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Bulić (Foto: Dnevnik.hr) Mate Bulić i gost (Foto: Dnevnik.hr) Mate Bulić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Pjevač Mate Bulić (Foto: IN Magazin) - 1 Pjevač Mate Bulić (Foto: IN Magazin) - 2 Mate Bulić (Foto: Instagram) Mate Bulić, Josip Ivančić Mate Bulić, Josip Ivančić +0 Mate Bulić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Mate Bulić se oglasio na društvenim mrežana nakon teške borbe s koronavirusom.

Legendarni pjevač Mate Bulić se nakon dugih osam mjeseci i teške borbe s koronavirusom oglasio na svom profilu na Instagramu i otkrio kako se trenutačno osjeća, a svoje vjerne obožavatelje time itekako razveselio.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mate Bulić (official) (@mate.bulic.sluzbeno)

"Dragi prijatelji. Evo da vam se javim nakon dugih osam mjeseci. Moj proces oporavka još uvijek traje, ali konačno mogu reći da ide nabolje. Nije ovo laka bitka, uvidio sam to na vlastitom primjeru. No volja je bila jača i nadam se da je ovaj ružan period iza mene. Želim se zahvaliti cijelom liječničkom timu, koji nije odustajao od mene, ni kad su šanse bile gotovo nikakve. Hvala svima vama, znanim i neznanim, koji ste slali poruke ohrabrenja, koji ste zvali i raspitivali se, koji ste molili za mene. Hvala i što ste u ovom svemu poštivali privatnost moje obitelji. U ovakvim trenucima čovjek shvati koliko mu je malo potrebno za sreću, koliko se treba radovati sitnicama i običnim stvarima, koje uzimamo zdravo za gotovo. Pozdravljam vas u društvu svojih najmilijih, koji su mi bili razlog da svakog dana ustrajem u svojoj borbi. Idemo hrabro, dan po dan, a bit će ubrzo vremena i za pjesmu. Voli vas i pozdravlja vaš Mate", napisao je Mate u emotivnoj objavi uz fotografiju na kojoj pozira u društvu obitelji.

U vrlo kratkom vremenu dobio je brojne poruke podrške i ohrabrenja obožavatelja, ali i slavnih kolega, između ostalih Minee, Dalibora Petka, Pamele Ramljak, Indire Levak i mnogih drugih.

"Drži se Mate, samo hrabro", "Uh, hvala Bogu. Drći se Mate", "Dragi moj Mate, volim te", "Drži se legendo", "Ja sam na te ponosan", "Brz oporavak", "Ne daj se Mate, svi smo ponosni na te", "Podrška tebi i obitelji", "Uz Božju pomoć zapjevat ćeš nam opet", "Brz oporavak kralju", "Jedan jedini", neke su od poruka koje je dobio.

Inače, njegov tim se glasio početkom ove godine nakon što je izvijestio javnost da je pjevač završio u bolnici zbog koronavirusa i zamolio sve da ne šire neprovjerene informacije o Matinom stanju nakon što je završio u bolnici.

"Molimo vas da ne širite neprovjerene informacije. Mate je još uvijek u bolnici i svi se molimo za njegov brzi oporavak. Ljubazno vas molimo da poštujete privatnost obitelji i u ovim teškim trenucima za njih da ih nepotrebno ne uznemiravate. Hvala vam. Tim Mate Bulića", objavili su tada na njegovom službenom profilu na Instagramu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene