konačno ide na bolje

Mate Bulić pokazao kako izgleda nakon teške borbe s koronom, novom objavom je razveselio svoje vjerne fanove

Mate Bulić Mate Bulić DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mate Bulić Galerija

Mate Bulić je objavom na Instagramu obožavateljima poručio da je dobro, a sunčani dan je iskoristio za šetnju prirodom.

Jedan od omiljenih pjevača naših prostora, ali i šire, Mate Bulić, oglasio se na Instagramu nakon nekoliko mjeseci te je pokazao kako napreduje njegov oporavak. "Malo na svježem zraku", napisao je Mate u opisu fotografije na kojoj u prirodi pozira sa svojom suprugom.

Pogledaj i ovo In Magazin: Mate Bulić - 8 kralj dijaspore Mate Bulić o čežnji za domom nakon više od 40 godina života u Njemačkoj: ''Ja sam ponosan što sam se rodio u Blatnici''

Krajem kolovoza Mate je obradovao svoje obožavatelje kada je objavio da se vratio kući nakon nekoliko mjeseci duge borbe s koronavirusom. Pjevač je vidno smršavio, no sudeći prema fotki koju je objavio, sjajno je raspoložen.

"Legendo naša svako dobro ti želim", "Hvala ti za sve Mate", "Hvala Bogu da ste dobro", "Od srca vam sve najbolje želim", "Lijepi pozdrav prijatelju", samo su neki od komentara podrške koje je dobio ispod svoje objave.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mate Bulić (official) (@mate.bulic.sluzbeno)

"Ne mogu opisati koliko je lijep osjećaj biti konačno doma sa svojima. Hvala vam još jednom, svima koji ste bili uz mene svo ovo vrijeme. Bilo pozivom, porukom ili nekim statusom i pjesmom na društvenim mrežama. Svi koji ste molili za mene, hvala vam od sveg srca. To mi je davalo snagu u najtežim trenucima, kao i beskrajna ljubav mojih najmilijih, koji su mi sve na svijetu. Svaki dan je lijep i uživam u svakom trenutku. Idemo polako dan po dan, a nadam se da ćemo dragi moji prijatelji uskoro i zapjevati, baš kao nekad. Sve vas voli vaš Mate", napisao je uz fotografiju na Facebooku koju je objavio kada se vratio kući iz bolnice.

Inače, njegov tim se oglasio početkom ove godine nakon što je izvijestio javnost da je pjevač završio u bolnici zbog koronavirusa i zamolio sve da ne šire neprovjerene informacije o Matinom stanju nakon što je završio u bolnici.

"Molimo vas da ne širite neprovjerene informacije. Mate je još uvijek u bolnici i svi se molimo za njegov brzi oporavak. Ljubazno vas molimo da poštujete privatnost obitelji i u ovim teškim trenucima za njih da ih nepotrebno ne uznemiravate. Hvala vam. Tim Mate Bulića", objavili su tada na njegovom službenom profilu na Instagramu.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Frano Kekez Frano Kekez - 2 Frano Kekez - 6 Frano Kekez - 7 +5 Frano Kekez - 3 Celebrity Frano bez dlake na jeziku o ostalim kandidatima MasterChefa i članovima žirija: "Pravi je gad!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene