Sutra

Ne propustite najluđi izazov do sad!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Predzadnja epizoda u najpoznatijoj reality kuhinji gledateljima će donijeti mnoštvo uzbudljivih kulinarskih događaja i neočekivane izazove.

Finale Celebrity MasterChefa će poznatim licima iz javnog života biti nadomak ruke, bit će sve umorniji, a izazov koji će uslijediti bit će najteži dosad. Radovan će preostaloj celebrity trojki zaželjeti dobrodošlicu u posljednji polufinalni izazov i upitati ih jesu li uopće mogli na početku pretpostaviti da će dogurati tako daleko.

Pogledaj i ovo showbuzz MasterChef 2014 Živahni hlapovi stvarat će nevolje!

´Danas tražimo dva najbolja celebrity MasterChef kuhara´, poručit će kandidatima Andrej. Posljednji predfinalni izazov nosit će poznato ime – Stres test, a vesela trojka će u njemu replicirati čak dva jela, čiji je autor jedan od najboljih hrvatskih Chefova i član MasterChef žirija – Dino Galvagno.

Nadomak finalu Mešin odlazi kući!

Kad se zvona iznad dva tanjura podignu kandidate će dočekati krvavica i jaje na oko. Ali, ova jela samo će na trenutak zazvučati jednostavno. Jaje na oko sa salatom od samoniklog bilja, Marshmallowom od hrena i prepečenom slaninom izgledat će poput remek djela, prave livade na tanjuru. No nakon prekrasnog proljetnog tanjura kandidate će dočekati hladan tuš.

Naime, saznat će da će krvavicu trebati pripremiti - sami. Zašto će kandidati ovaj izazov nazvati najluđim dosad, kako se žutanjak ´skuha´ u samoj soli, kako se radi domaća krvavica i tko će se oprostiti od svoje MasterChef pregače tik pred finale, ne propustite saznati sutra na Novoj TV!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene